Kümme üllatavat staari, kellest sa ei teadnud, et nad valdavad armastuse keelt

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix / Postimees

Prantsuse keel – armastuse keel. The Local on kokku kogunud nimekirja staaridest, kelle kohta sul aimugi ei ole, et nad prantsuse keelt vabalt räägivad.

Kui eestlasele ei pruugi mitme võõrkeele valdamine harukordne tunduda, siis tegelikult on suurriikide inimeste hulgas tegemist siiski esile tõstmist vääriva oskusega.

Carrie Fisher
Carrie Fisher Foto: Anthony Devlin / PA Wire / Scanpix
  1. Carrie Fisher. 60-aastaselt surnud näitlejanna rääkis suurepärast prantsuse keelt.

    Tom Hiddleston / Ian West / PA Wire / Scanpix

  2. Tom Hiddleston. Briti südametemurdja jääb ehk mõne keerulisema sõnaga hakkama, kuid oskab siiski suurepäraselt prantsuse keeles vestelda ja esineda.

    Johnny Depp / Daniel Leal-Olivas / PA Wire / Scanpix

  3. Johnny Depp. Kuigi Depp ei abiellunud oma prantslannast kallima Vanessa Paradisiga, tundub siiski, et talle on nii mõnigi sõna sellest suhtest külge jäänud. Siiski ei valda ta keelt väga ladusalt.
     

    Jodie Foster / DANNY MOLOSHOK / Reuters / Scanpix

  4. Jodie Foster. Tegemist on ühe parima prantsuse keele oskajaga sellest nimekirjast. Tal on keel nõnda hästi suus, et on osalenud suisa mitmes prantsuse filmis. Jodie käis nimelt prantsuskeelses koolis.

    Bradley Cooper / Hollywood News Wire / Buzzfoto / Scanpix

  5. Bradley Cooper. Cooper on intervjuus öelnud, et õppis selgeks prantsuse keele puhtalt armastuse tõttu keele vastu. Samuti on ta elanud Prantsusmaal.

    Gwyneth Paltrow / Willy Sanjuan / Scanpix

  6. Gwyneth Paltrow. Ta mitte ainult ei ole omandanud hispaania keelt, vaid on ka suurepärane prantsuse keele rääkija.
  7. Kristin Scott-Thomas. /Eric Gaillard/ Reuters/ Scanpix

    Kristin Scott-Thomas. Briti näitlejanna on elanud Pariisis alates 19. eluaastast. Ta peab end kohati rohkem prantslannaks kui inglannaks ning selles peame me tõesti nõustuma, et prantslannalikku elegantsi leidub temas küllaga.

    Kylie Minogue / Xposurephotos / Scanpix

  8. Kylie Minogue. Ise on Austraalia staar öelnud, et räägib vaid «hädaabi prantsuse keelt», kuid tegelikult on tema oskused päris asjalikud.

    Tony Blair / Stefan Rousseau / PA Wire / Scanpix

  9. Tony Blair. Tegemist ei ole ehk aegade kõige populaarsema poliitikuga, kuid Blair saab prantsuse keeles ka väga keeruliste teemade arutamisega hakkama.

    Kuninganna Elizabeth II / Yui Mok / PA Wire / Scanpix

  10. Kuninganna Elizabeth. 90-aastane kuninganna räägib vabalt prantsuse keeles ning arvestades tema vanust on see väga muljetavaldav. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles