Kummaline, kuid geniaalne trikk, mis aitab sul leida ideaalse põsepuna

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Põsepuna võib olla asi, mis teeb su meigi veatuks, kuid pane vaid natuke toonivalikuga mööda ning kõik on rikutud. Kuidas valida õige ruužitoon?

Kim Carpluk kirjutab väljaandes Bustle, et oma meigikunstniku töös on ta pidevalt pidanud selle küsimusega maadlema ning selmet langeda pikka selgitusse nahatoonidest, on olemas ka lihtne ja lööv trikk, mille abil saab igaüks endale õige põsepunatooni valida.

Saladus peitub huultes. Tõmba alla oma alahuul ning uuri, mis värvi on suu limaskest. See on värv, mis on kõigil natuke erinev ning tegemist on nö põhitooniga, mis sinu nahka on «sisse kirjutatud». Teisisõnu on tegemist värviga, mis on su ideaalne ruužioon.

Muidugi võid sa aeg-ajalt ka teisi toone kasutada, kui tahad natuke dramaatilisemat ilmet, kuid kui sa otsid igapäevaruuži, aitab see väike trikk sul aega ja raha kokku hoida ning ei vea kunagi alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles