Naised astusid rongis ülbitsevale mehele üheskoos vastu

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anett Rettke / PantherMedia / Scanpix

Vana-aasta õhtul juhtus Londonis vahejuhtum, mis tõestab, et üheskoos on võimalik õelutsejatele vastu astuda.

«Mingi kutt ütles just metroos naisele, et ta ei tohi siin end meikida. Nüüd võttis vagunitäis naisi ette ja asusid end meikima,» kirjutas Twitteris kasutaja nimega Rosamundi. Seda säutsu on praeguseks edasi saadetud üle tuhande korra ning see meeldib rohkem kui 4000 inimesele, vahendab Metro.

Aastavahetuspidustustele sõitvad inimesed kuulsid, kuidas mees kommenteeris ühe naise tegevust, öeldes, et enda avalikult meikimine on «vulgaarne» ja ta ei tohiks seda teha. Tõelise kokkuhoiu ja ülbitsemisele vastuastumise märgina võtsid kõik vagunis olnud naised seda kuulda, hakkasid end meikima ning Twitteri vahendusel elasid neile kaasa tuhanded inimesed.

Metro küsis ka lugejatelt, mis nad arvavad, ons selline tegevus okei? 74 protsenti vastanutest arvas, et muidugi on, 7 protsenti pidas seda ebasobivaks ning 19 protsenti leidsid, et meigi kohendamine sobib küll.

NB! Leia meie esilehelt ka tänane päevaküsimus ning anna teada, mis sina arvad - kas avalikus kohas meikimine on sobilik?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles