Sodiaagi saladused: parimad uue aasta lubadused erinevatele tähemärkidele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ion Andrei Barbu/ Panther Media/ Scanpix

Otsid veidi inspiratsiooni, et 2017 ei tuleks nii kehv nagu 2016? Võta arvesse ka neid uusaastalubadusi, mis põhinevad sodiaagimärkidele iseloomulikel omadustel.

Kaljukits - ole veidi spontaansem

Kui sa oled Kaljukits, siis tavatsed tõenäoliselt kõik üksikasjaliselt läbi planeerida ja teatud olukordades (näiteks tööl) ongi see väga hea. Muidugi poleks sul mõistlik lubada, et uuel aastal tööasju ette ei planeeri, aga veidi spontaansust võiksid leida mujal, näiteks magamistoas. Või mine hetke ajel peole, kuhu ei plaaninud minna. Ära muretse, efektiivsust see ei riku, aga aitab sul lõõgastuda ja närvi puhata.

Veevalaja - ole hetkes (ja õigel ajal kohal)

Kuna Veevalaja võib vahel oma kujutlusmaailma ära eksida, tuleks talle kasuks käesolevale hetkele keskenduda. Ehk aitaks see ka edaspidi hilinemist rohkem ära hoida. Kui tahad midagi lubada, luba, et jõuad uuel aastal rohkem õigeks ajaks kohale.

Kalad - naera!

See on küll klišeelik lubadus, aga Kalad võiksid endale lubada, et naeravad uuel aastal rohkem. Möödunud aastasse jäi palju halba, aga ka 2017. aastal tuleb ette kibedamaid hetki. Kui võtad elu liialt hinge ja ei lase end aeg-ajalt vabaks, on sul seda kõike palju raskem taluda.

Jäär - ürita rohkem säästa

Ja katsu vähem raha raisata. Jah, sa oled impulsiivne ja lahke, mis ei ole alati halb, kuid sinagi tahad ju tulevikus paar suuremat ostu teha. Sel aastal on selleks hea võimalus, kui teed selge otsuse raha kõrvale panna.

Sõnn - astu see suur samm, mida oled alati kartnud

Kas sa oled alati tahtnud omale poisipead või soovinud juukseid roheliseks värvida? Või tahaksid elutoa sisekujunduses olulist muutust või oled ammu mõelnud, et üks halb sõber tuleb viimaks elust välja heita? Ära hoia sel aastal oma jäigast rutiinist kümne küünega kinni ja tee midagi täiesti uut.

Kaksikud - hakka liikuma

Kui oled stressis ja pinges, siis püüa sel aastal vabamalt võtta. Trenni tegemine on selleks kõige lihtsam moodus. Proovi näiteks joogat. Või kui kui see ei sümpatiseeri, siis meeldiks sulle ehk pikamaajooks? Igal juhul on trennil väga hea mõju nii vaimule kui kehale.

Vähk - sorteeri lõpuks ometi oma kapid ära ja viska vana rämps minema

Ära kogu oma koju asju, mida sul tegelikult vaja ei lähe. Sinu kodu on väärt palju paremat, ära tee sellest prügimäge või ladu «huvitavatele» esemetele. Vanadest asjadest lahti ütlemine võib anda selle rahu, mida oled ammu otsinud.

Lõvi - proovi meigivaba elu

Võib-olla kardad meigist loobuda seetõttu, et tunned oma igapäevase meigirutiini üle uhkust. Tegelikult võid tunda end ilma meigita veelgi enesekindlamalt. Proovi ära ja tee mälestuseks ka mõni selfi.

Neitsi - tee midagi, mida sa kardad

Mine tantsima või kõrgustesse ronima. Proovi midagi uut ja lõbusat, mis ei ole praktiline. Esita endale väljakutse, mis paljastaks sinus erilisi oskusi. Mida julgem oled, seda parem.

Kaalud - ärka vara ja tegutse!

Nii tore on laupäeval poole lõunani magada, aga see on ka aeg, mil on võimalus väga palju kuhjunud ülesandeid kaelast ära saada. Selle asemel, et logeleda, võiksid teha trenni, vannitoa ära koristada, turul käia ja endale iluhoolduseid teha. Kõike seda jõuaks teha vaid poole päevaga. Proovi ja sa ei kahetse!

Skorpion - ära ole nii kade

Sõber sai palgakõrgendust, aga sina ei saanud? Keegi abiellub ja on tähelepanu keskpunktis? Kuigi kade meel on sulle iseloomulik omadus, võiksid sel aastal proovida pigem endale keskenduda. Toeta oma sõpru ja tunne nende kordaminekute üle heameelt, ära kadesta teisi.

Ambur - keskendu üksikasjadele

Kiirustamine ja hoo pealt tegutsemine on sulle alati meeldinud, sest nii saab ruttu palju tehtud. Alati ei ole aga mõistlik esimesena finišisse kihutamine, vaid hoopis detailidele tähelepanu pööramine. Proovi sel aastal olla tähelepanelikum, sest nii võid vältida olulisi vigu, mis sul meele mõruks teeks. 

Allikas: RedBook

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles