Kõige rohkem lapsi eostatakse just täna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Briti pereplaneerimise leht Channel Mum arvutas välja, et kuna kõige rohkem lapsi sünnib 26. septembril, on just tänane päev - 2. jaanuar - see päev, mil nende laste elu alguse saab. 

Peod on nüüd peetud ja kätte on jõudnud hea võimalus kallimaga kvaliteetaega nautida. Kui uskuda Briti viljakuseksperte, on 2. jaanuar laste eostamiseks kõige aktiivsem aeg. Naiste rasestumise aktiivsem hetk on isegi minutipealt välja arvutatud - kell 10.36, edastab Daily Mail.

Channel Mum viis 2139 paar seas läbi ka küsitluse, millest tuli välja, et pühade ajal on armatsemiseks rohkem aega ja üldiselt ollakse siis kõrgendatud meeleolus. Viimasele aitab kindlasti kaasa ka suurenenud alkoholi tarbimine. 

Paljud paarid on raseduse teadlikult planeerinud jõulu- ja aastavahetuse paiku, et laps sünniks septembris. Tänu sellele on võimalus, et laps on kooli minnes klassikaaslastest vanem ja tal on seetõttu mõnevõrra lihtsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles