Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Vähk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk
Vähk Foto: Repro

Algaval aastal on suhtlemisvajadus suurenenud – kohtud meeleldi eri inimestega, kuuled huvitavaid uudiseid. Aasta esimene pool on soodne aeg õppimiseks või teadmiste värskendamiseks.

Tervis

Mida sa ka ei teeks – ära hinda oma võimeid üle. Liigne pingutamine ja mõttetu muretsemine ei mõju su tervisele hästi. Kõige tavapärasem viirushaigus tuleb korralikult välja ravida, muidu on tüsistused kerged tekkima. Teadvusta endale, et kõige tähtsam asi maailmas on tervis, ning hoia ennast.

Karjäär

Tööelu on üsna heitlik, muret on rohkesti, rahulolu aga vähe. Hästi edeneb nii kirjalik kui ka suuline sõnaseadmine. Võimalik, et asjaajamised viivad sind Eestimaa eri nurkadesse. Igapäevaseid kohustusi on su õlul hulganisti, kohati tundub koorem lausa rängana. Võid meelehärmiga avastada, et ei saa oma teadmisi tööl piisavalt rakendada – kolleegid ei pruugi su arukaid nõuandeid kuulda võtta. Proovi olla tasakaalukas, planeeri oma tegevust rahulikult ja vali õige tempo. Suvekuud on pingelised, asjad sujuvad kenasti novembris-detsembris.

 
 

Armastus ja suhted

Väga vahvaid võimalusi tekib juunis. Kui sul parasjagu suhet pole, sea võrgud välja! Võid kinni püüda harvaesinevalt intelligentse ja sarmika tegelase. Temast võib saada su truu kaaslane pikkadeks aastateks. Ole vastassooga suheldes enesekindel – sina kontrollid olukorda! Armuõnn võib sulle naeratada ka novembris ja detsembris, ehkki sügise poole pöördub tähelepanu rohkem kodusesse sfääri. Naudid koduseid toimetamisi, aga ka külaliste võõrustamist. Nii mõnigi Vähk pälvib kiidusõnu hõrgutavate roogade valmistamise eest. Tunned, et tagala on kaitstud, lähedased armastavad ja toetavad sind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles