Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Sõnn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: Repro

Algaval aastal on sul palju tegutsemisvabadust – ära jää mugavat elu nautima, vaid kasuta oma võimalused ära. Saad tegeleda asjadega, mida oskad ning naudid. Varem omandatud teadmised-kogemused kuluvad nüüd marjaks ära.

Tervis

Kui suudad olla mõõdukas, püsib tervis normis terve aasta vältel. Energiatase on kõige kõrgem aprillis-mais. Aasta viimastel kuudel tunned end suurepäraselt, samas on oht oma võimeid üle hinnata. Sel ajal on väga tähtis, et annaksid kehale pidevalt füüsilist koormust. Ka peaksid siis oma toidusedelit hoolikamalt jälgima.

Karjäär

Tööasjad sujuvad ilmselt stabiilselt. Kui tahad kõrgemale ametiastmele pürgida või ülemuselt palgatõusu kaubelda, tee seda aasta esimestel kuudel. Aprillis ja mais ole dokumentide vormistamisel ja kokkulepete sõlmimisel ettevaatlik ja punktuaalne. Vead võivad tekkida liigsest kiirustamisest ja lohakusest. Võimalik, et suudad hobist kujundada endale lisasissetulekuallika või siis lausa põhitöö. Suhtle kindlasti erialase ringkonnaga nii Eestist kui piiri tagant – teistelt saad häid ideid ja nõuandeid.

Armastus ja suhted

 
 

Kevad on armumise ja armastamise aeg! Ole aktiivne ja loominguline, käi üritustel – sulle tekib nii mõnigi austaja. Taas elustub see, mis on kunagi tugeva jälje jätnud. Võimalik, et su ellu tuleb tagasi endine armastatu. Pead oma varasemaid tegusid analüüsima, öeldud sõnade eest vastutust kandma. Kui oled kellegagi suhted vussi keeranud, ei maksa meelt heita – saad kindlasti võimaluse olukorda parandada. Astu esimene samm, võta süda rindu ning räägi asjad selgeks. Jätkugu sul julgust oma vigu tunnistada ning nende pärast andestust paluda. Juuni annab võimaluse otsustavate muudatuste tegemiseks.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles