Seitse iluviga, mida prantslannad kunagi ei tee

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Oleme varasemalt ka prantslannade ilu- ja stiilinippidest kirjutanud, sest üldiselt on kogu maailm lummatud nende justkui ilma suurema pingutuseta peenest välimusest. Siiani oleme kirjutanud asjadest, mida nad teevad, aga mitte nendest asjadest, mida prantslannad ei tee. 

The Zoe Report vahendab seitse viga, mida prantslannad oma välimusega kunagi ei tee.

Nende hammastelt ei leia sa kunagi huulepulgajälgi

Prantslannad armastavad punast huulepulka, aga nende hambad ei ole kunagi sellega koos. Trikk seisneb selles, et pärast seda, kui sa oled huultele sobiva tooni kandnud, siis tupsuta üleliigne värv salvrätiga üle.

Nad ei kanna valet värvi jumestuskreemi

Prantslannade ei kanna kunagi liiga tumedat jumestuskreemi või sellist tooni, mis ei ühti nende nahaga. Mida naturaalsem, seda parem.

Nad ei kitku oma kulme liiga peenikeseks

Kui sa tahad olla prantslannade moodi, siis lase oma kulmudel mõnda aega vabalt kasvada ja unusta pintsetid üldse ära. Selle asemel hoia enda läheduses väike harjake, millega kulmukarvad kenasti paika kammida.

Prantslannad ei liialda kontuurimisega

Sa ei näe kunagi prantslannat, kes oleks oma nina peenemaks või põsesarnad läikivaks kontuurinud. Kui sa tahad midagi rõhutada, siis kasuta selleks natuke näole mõeldud õli, millega saavutad loomuliku sära.

Nad ei lähe mitte kunagi meigiga magama

Kas sa oled mõelnud, miks prantslannad näevad ilma meigita nii ilusad ja säravad välja, siis nende saladus peitub selles, et nad ei lähe mitte kunagi meigiga magama.

Nad ei kõrveta oma juukseid

Prantslannad hoiavad ka juuste osas väga naturaalset joont. Milleks teha juustele liialt kahju, kui loomulikult lokkis või sirged juuksed võivad ka väga šikid olla.

Nad ei kanna kunagi kulunud maniküüri

Hoolitse selle eest, et su küüned oleksid korras. Selleks, et küünelakk püsiks kauem peal, kasuta alati pealislakki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles