Kolm lihtsat asja, millega kohe oma garderoobi värskendada

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Iryna Hramavataya / Panthermedia / Scanpix

Iga natukese aja tagant vaatab naine oma riidekappi ja mõtleb, et tahaks midagi lihtsat ja uut, et ma oma garderoobi natukene värskendada. Siin on kolm eset, mis sind aitavad. 

Verily Magazine vahendab, et need kolm eset on piisavalt suured või väikesed, et kogu su välimust ainult ühe hetkega värskendada. Neid asju saab kanda paljude teiste asjadega ja sa ei pea muretsema selle pärast, et osta endale terve kapitäis uusi riideid, mis nendega sobiksid.

Uus mantel

Mantel on suurepärane riideese, mis aitab sul kohe oma välimusele uue hingamise anda. Mantlit saab kanda nii teksastega kui kleidiga ja sa tunned ennast nagu uus inimene.

Must triiksärk

Tõenäoliselt on peaaegu kõigil olemas valge triiksärk, aga must? See on nii väike muutus, aga must eest nööpidega pluus võib olla väga efektne ja peen uuendus su garderoobis.

Uued prillid

Jah, prillid on osa sinu välja nägemisest. Uued raamid muudavad nii su näokuju kui välimust. Mida julgemat värvi raamid valid, seda huvitavam ja põnevam su uus välimus tundub.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles