Viis moetrendi, mis meiega uude aastasse kaasa tulevad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid
Gigi Hadid Foto: Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix

Öeldakse, et isiklikuks stiiliks võib leida inspiratsiooni millest iganes. Üks lihtne meetod, kuidas oma välimust parandada, on jälgida neid naisi, kes millegi poolest muljet avaldavad. See ei tähenda, et tuleks teiste stiili jäljendada, vaid õppust saab võtta ka pisiasjadest - näiteks sellest, kuidas püksisääri üles käärida või kuidas õigesti käekotti kanda. 

Vaadates moeblogijaid, modelle ja teisi stiiligurmaane, hakkas sel aastal silma palju erinevaid trende, millest mõned on juba hääbunud. Pure Wow teatab kindlalt, et on vähemalt viis trendi, mis teevad veel ilma ka 2017. aastal. 

Vöö kandmise näiteks. Piltidel Diane Kruger, Neelam Gill, Lady Gaga.
Vöö kandmise näiteks. Piltidel Diane Kruger, Neelam Gill, Lady Gaga. Foto: Josiah Kamau/BuzzFoto.com/ TIMMS /XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Esile toodud vöö

Tänavu oli märgata, et paljud staarid, modellid ja moeblogijad kandsid erilist vööd. Peale selle, et vöö võib tõmmata kleidi ja ka kardigani peale, saab selle nähtavale jätta ka siis, kui t-särgi ots püksi pista. Peamiselt on aga trendikas kanda vööd kõrge pihaosaga liibuvate pükste peal nii, et särk seda ei varjutaks. 

Piltidel: Zara Martin, Dree Hemingway, Ashley James.
Piltidel: Zara Martin, Dree Hemingway, Ashley James. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Tikandid (kõige peal)

Peened värvilised tikandid võivad kaunistada nii jakke, pükse kui käekotte. Eriti kaunid on värvilised lilled tumedal taustal. Tikandiga kaunistatud rõivas tuleks kombineerida tagasihoidlike baasrõivastega, et pilt ei läheks liiga kirjuks. 

Piltidel: Kim Kardashian West, Keke Palmer.
Piltidel: Kim Kardashian West, Keke Palmer. Foto: Danny Moloshek/Reuters/Chris Pizzello/AP/Scanpix

Haprad ehted

Raskete ja suurte ehte asemel on tänavu taas populaarsemaks muutunud peened ja kerged ehted,  mis ei tõmba endale väga palju tähelepanu. Kanna ka uuel aastal julgelt medaljoniga ripatsit või kullast ja hõbedast šikke väärisehteid, mis on ajatu disainiga ja minimalistlikud. 

Piltidel: Perrie Edwards sõbrannaga, Chiara Ferragni, Fearne Cotton Rocker.
Piltidel: Perrie Edwards sõbrannaga, Chiara Ferragni, Fearne Cotton Rocker. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Twitter/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Vanakooli bändisärgid

Loodetavasti ei ole sa ära visanud bändisärke, mida kandsid kümme aastat tagasi. Kui sa ei ole seda juba teinud, siis nüüd on aeg need kapist välja ostida ja selga panna. Tobedate hüüdlausete asemel oli sel aastal näha jälle rohkem austusavaldusi vanadele headele rokkbändidele. Kel varasemast midagi pole kõrvale pandud, ei pea siiski kurvastama, sest poed on sarnaseid särke täis. 

Piltidel: Gigi Hadid, Olivia Munn, Olivia Munn.
Piltidel: Gigi Hadid, Olivia Munn, Olivia Munn. Foto: Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix

Üle põlve saapad

Ülipikad saapad pole loomulikult mingi uus nähtus, kuid nüüdseks on kindel, et see trend ei kao ka uuel aastal tänavatelt. Üle põlve saapaid ei pea sugugi kandma vaid minikleitide ja -seelikutega. Kui neid klappida pükste või midipikkuses riietega, hoiavad saapad jalad ilusti soojas ja annavad siluetile palju juurde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles