Viis asja, mida ei peaks oma vallalisele sõbrannale ütlema

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Vallalised sõbrannad teavad isegi, et nad on vallalised ja neile ei pea seda pidevalt meelde tuletama. Olgem ausad, et vahepeal igatsevad ka suhtes olevad inimesed natukene vallaliste elu taga, aga millegipärast ei tule see meile meelde, kui me oma vallaliste sõbrannadega kohtume. Mida võiks ja mida ei peaks oma sõbrannale ütlema, kui ta parajasti ei ole suhtes?

  1. «Kuidas sul meestega läheb?» Ilmselt esitad seda ainult uudishimust, aga su sõbranna jaoks võib see olla suhteliselt valus. Selle asemel proovi uurida, kuidas tal üldse elus läheb, küllap ta siis räägib oma silmarõõmudest ka, kui ta soovib, vahendab Elite Daily.  
  2. «Ma mõtlen, et kuskil peab olema ka sinu jaoks mõnu vallaline mees.» See justkui viitaks sellele, et su sõbranna peaks selle õige kohe kiiremas korras üles otsima, sest vallalise elu ei kõlba kuskile, aga see on vale. Sa ei saa eeldada, et su sõbranna üldse otsib praegu kedagi, võib olla ta naudib oma vallalise elu.
  3. «Ma tean, et see juhtub varsti!» See on väga armas, aga sa ei ole selgeltnägija. Sõbrad ja tuttavad tavaliselt mõtlevad selle lausega ainult head, aga nad ei tea kunagi, millal see tegelikult juhtub.
  4. Loetled üles kõik kohad, kust võiks meest leida. Su sõbranna on kindlasti tänulik, aga tegelikult juhtub kõik omal ajal ja omas kohas. Sellest saab lihtsalt üks väga piinlik vestlus, kus su sõbranna on segaduses, kas ta peaks kohe püsti tõusma ja sinu pakutud kohtadesse minema.
  5. «Sa oled ikka vallaline, jah?» See on lihtsalt natukene ebaviisakas küsimus. Vallaliseks olemine ei ole mingi needus. Sellise küsimusega võid oma sõbrannale väga haiget teha. Armastus tabab enamasti ootamatult ja kõigi jaoks on see kogemus erinev. Teisele ei tohi haiget teha sellepärast, et tal ei ole midagi, mida ta ei saa kontrollida. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles