Üheksa seksipoosi, mis võivad lõppeda murdunud peenisega

Grete Tammoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Iga asi on tore vaid seniks, kuni keegi ühel hetkel haiget saab. Siin on üheksa seksipoosi, mida harrastades tasuks eriti ettevaatlik olla, kuna halvemal juhul võivad need lõppeda peenisemurruga, vahendab Love Panky.

Naine peal. See poos on kurikuulus, kuna just seda asendit nautides on esinenud kõige enam peenise murdumise juhtumeid. Asendi teeb ohtlikuks see, et mehel puudub liikumise üle kontroll ning see võib viia selleni, et peenis libiseb välja samal hetkel, kui naine kogu oma keharaskusegaga sellele peale istub.

Koeraasend. See on teine kõige ohtlikum seksipoos. Kuigi siin on mehel võimalik enda liigutusi kontrollida ja suunata, siis võib ta vahel liiga hoogu sattuda. See omakorda suurendab jällegi riski, et peenis võib vahekorra ajal välja libiseda ning jääda kriitilisel hetkel väga vale nurga alla. Ei suuda hästi pilti ette manada? Kujuta lihtsalt ette, et jooksed täiskiirusel vastu kiviseina. Uuh, ei tundu just ahvatlev.

Seks laua peal. Spontaanne seks võib olla ääretult kuum ja erutav, kuid sellega kaasnevad ka teatud ohud. Voodis seksides oled enda partneriga üldiselt kohakuti, kuid laua kõrgus ei ole üldiselt inimese pikkusega proportsioonis, mistõttu võib mees kehva sihtimise ning hetkelise tasakaalukaotuse tagajärjel enda väikemehe kogemata hoopis suure raksuga vastu laua äärt lüüa.

Helikopter. See poos on juba nime poolest hirmutav. Helikopter on naine peal asendi üks variatsioone, mille käigus naine end iga tõuke järel pöörab. See muudab aga mehe peenise olukorra veel kordades riskantsemaks. Kui naise täpsus ühel hetkel vääratab on tagajärjed väga kurvad.

Karm misjonäriasend. Jah, isegi vana hea misjonäripoos võib olla peenisele ohtlik. Tasub arvesse võtta, et mida kiiremad ning intensiivsemad on tõuked, seda suurem võimalus on ka peenisel välja lipsata ning murduda.

Püstiasend, nii et naine on mehe süles. See poos on äärmiselt kirglik ning suurepärane kitsastes oludes, kuid kui mees ei ole just äärmiselt tugev ja vastupidav, siis tasub seda kindlasti vältida. Vähemalt siis kui ei soovita õhtut haiglas lõpetada. Kui mehel keset vahekorda jaks otsa saab, on peenisemurd üsna kindel tagajärg. Kahekesi maha prantsatades on selle asendi juures aga halvimal juhul võimalikud ka muud murrud.

Akrobaatiline seks. Kõik poosid, mis eeldavad mingisugust tasakaalu või painutamist, panevad mehe peenise ohtu. Kõrgema raskusastmega asendeid harrastades tuleb alati äärmiselt ettevaatlik olla, kuna väiksemgi vääratus võib lõpeda piinava raksatusega.

Masturbeerimine. Jah, isegi eneserahuldamine pole täiesti ohutu. Peenise liiga innukas käsitsemine võib samuti lõppeda selle murdumisega, nii et tasub olla ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles