Viis asja, mida lahedad naised mitte kunagi sotsiaalmeediasse ei postita

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: panthermedia.net / Lev Dolgachov / Scanpix

Tiheda Instagrammi kasutajana oled kindlasti märganud, et mõne naise konto näeb kuidagi eriti šikk ja lahe välja. See on sellepärast, et nad peavad kinni mõnest lihtsast reeglist. 

Siin on viis asja, mida kõige lahedamad naised mitte kunagi Instagrammi ei postita, vahendab Pure Wow.

  1. Lõputu arv teemaviiteid ehk hashtage. Läbi selle võid saada natukene rohkem meeldimisi, aga lahedad Insta-kasutajad teavad, et ilus pilt räägib iseenda eest ja nad ei vaja selle populariseerimiseks miljonit teemaviidet.
  2. Ekraanitõmmiseid. See lihtsalt ei ole cool. Ekraanitõmmist ehk screenshot'i on lahe saata sõnumiga oma sõbrannale, aga neid ei postitata Instagrammi eraldi pildina.   
  3. Halva kvaliteediga pilte. Udused ja tumedad pildid ei kuulu ühegi laheda tüdruku Insta-konto juurde.
  4. Liiga palju isiklikku informatsiooni. Näiteks see, kui palju sa kaalud, võiks jääda sinu teada. Samuti on natukene liig postitada pilte oma poolpaljast elukaaslasest. Vähem on alati rohkem ja lahedad naised teavad, kust jookseb piir eraelu ja muu maailma vahel.
  5. Oma segamini toast, pesemata nõudest või tegemata voodist. See ei tähenda seda, et neil oleks nõud alati pestud, vaid pigem seda, et nad lõikavad selle osa pildist välja. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles