Tallink avab uuel aastal Tallinna vanalinnas Tai restorani

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai toit.
Tai toit. Foto: Ulrich Schade / PantherMedia / Scanpix

Tallinki teatel avab ettevõte 2017. aasta alguses Tallinna vanalinnas Tai restorani NOK NOK, mille menüü ja atmosfäär saavad esindama autentset Tai kööki. Samas avatakse ka Tai kokakool kõikidele huvilistele ning lähitulevikus saab sealt kaasa osta ka värskeid Aasia toitude jaoks vajalikke tooraineid.

NOK NOK projektijuhi Andres Poljakovi sõnul käivad hetkel restorani ruumides veel viimistlustööd, kuid meeskonna kokkupaneku ja muude lõplike ettevalmistustöödega on juba alustatud. «Eesmärk on avada üks hubane, stiilne ja kvaliteetne söögikoht, kus külalised saavad nautida ehedaid Tai toite ja maitseid. Kokakooli on oodatud kõik huvilised, nii algajad kui edasijõudnud ning värskete koostisosade kaasaostmise võimalus on seejuures praktiline lisamõõde» märkis Poljakov.

Restoran avab külalistele uksed 2017. aasta alguses, täpne kuupäev peaks selguma üsna peatselt. Inspiratsiooni Tai restorani avamiseks sai ettevõte nõukogu esimehelt Enn Pandilt, kes on ka Tai Kuningriigi aukonsul Eestis.

Restorani nimi NOK NOK tähendab tai keeles mitut lindu või linnuparve, viidates ühtlasi restorani logole, millel on kujutatud kahte öökulli. Öökullid omakorda kajastavad bareljeefe söögikoha hoone välisseintel aadressil Vana-Posti 7.

AS-i Tallink Grupp laevadel on kokku 60 restorani ja kohvikut ning hotelliketis Tallink Hotels viis restorani, kus serveeritakse iga päev klientidele kokku mitukümmend tuhat rooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles