Just need asjad teevad seksi suurepäraseks

Grete Tammoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Scanpix

Seks on tavaliselt üsna nauditav, kuid mõnikord võib asi kuidagi lahjaks jääda. Toome välja need asjad, mis muudavad tavalise vahekorra millekski erakordseks.

Omavaheline tõmme. Võib tunduda loomulik, kuid see on üks olulisemaid asju, kui asi puudutab seksi. Kui partnerite vahel ikka sädet ei ole, siis on seks tavaliselt üsna üksluine.

Ole enesekindel. Asjad muutuvad kohmetuks vaid siis, kui sa lased neil selliseks muutuda. Seks on küll äärmiselt intiimne kogemus ning inimesed on sel ajal kõige haavatavamad, kuid ära anna ebakindlusele võimu. Imelikud häälitsused ning kehavedelikud on lihtsalt osa seksist, ära lase end neist häirida!

Tunne, et partner hoolib sinu rahuldamisest. See on kohe aru saada, kui su partner on sinust vaimustuses ning tõesti soovib sinuga koos olla. Vastastikune hoolivus ning soov teineteisega tegeleda aitab seksi hoopis teisele tasemele viia.

Eelmäng. Paljude inimeste jaoks on eelmäng sama hea kui seks ise. See annab teile enne asja kallale asumist võimaluse end teineteise järele täiesti hulluks ajada.

Millegi uue avastamine. See ei pruugi igal vahekorral juhtuda, kuid mõnikord avastad seksimise käigus midagi sellist, mida sa varem pole proovinud, kuid mis on ääretult nauditav. Vahet pole, kas olete katsetamas uut asendit või soetanud mõne uue mänguasja. Uute naudingute avastamine muudab seksi meeldejäävaks.

Kuum partner. Ilmselgelt ei piisa heaks seksiks vaid sellest, et sulle meeldib partneri iseloom. Kaaslane peab olema sinu jaoks ka füüsiliselt atraktiivne, kuna ilma selleta ei ole mõtet pööraselt head seksi loota.

Loomalik iha. See on see asi, mis muudab seksi selliseks, nagu seda kujutatakse filmides. Aeg jääb seisma ning kogu muu maailm ununeb. Olete vaid sina ja tema ja lõputu nauding.

Suhtlus. Vahet pole, kas oled seksuaaleluga alles alustanud või seda juba aastaid harrastanud. Suhtlus on ja jääb alati oluliseks. Partneri suunamises ei ole midagi imelikku ning kui mõlemad osapooled teise soovitusi ka arvesse võtavad, siis võib seks olla täiesti oivaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles