Jõulukingituste spikker

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjad / Osta.ee moeblogi

Tasa hiilib ligi pühadeperiood – sellest annavad märku poodidesse ilmunud jõuluteemaline kaup ja ka juba osaliselt  tuledesse ehitud linn. See aeg tekitab nii mõnelegi stressi, sest tuleb mööda kaubanduskeskuseid ringi  joosta ning kõigile pereliikmetele kingitused leida. Samal ajal pole tegelikult ühtegi head ideed, mida kinkida. Selleks, et sellel aastal saaksid pühenduda ilusate hetkede nautimisele, pakume omalt poolt välja mõned kingiideed, mille oleme Eesti disainerite tööde hulgast leidnud. Kodumaine ja kvaliteetne kraam valmistab kindlasti palju rõõmu ning ei jää nurka seisma, kirjutab Osta.ee moeblogi.

ISALE

Isa on ilmselt üks nendest pereliikmetest, kellele on väga keeruline kingitust leida, sest tegemist on siiski inimesega, kes on meile autoriteet ning terve elu väga suureks eeskujuks. Aga miski pole võimatu, Eesti disaini hulgast leiab talle nii mõndagi sobivat. Esimese valikuna pakuksin välja ÉSTIE kaardi- või passihoidjad, sest modernse disainiga, klassikalise ja praktilise tootega ei ole võimalik mööda panna. Teiseks varjandiks pakun välja POODWOODI mansetinööbid, mida ehk igapäevaselt ei kanta, kuid ometi igal mehel peaks vähemalt ühed mansetinööbid olemas olema, et vajadusel need kenasti särgi varrukatesse paigutada.

EMALE

Oma kallile emale tahame me kindlasti kinkida ainult parimat ning selleks olen välja valinud New Vintage By Kriss ehted, sest kõigile naistele meeldivad  kaunid aksessuaarid. Kelle ema on veidi tagasihoidlikum, leiab ehk miskit Hurmur’i või Nuni tootevalikust.

VANAISALE

Mõnele vanaisale võib sobida ka tootevalik, mis sai välja pakutud isadele. Lisaks leidsin, et vanaisadele võiks sobida midagi  BlackGizmo tootevalikus leiduvatest esemetest. Teise võimalusena tooks välja KAUN’a, kuna ühed soojad ja mugavad sussid kuluvad kodus alati marjaks ära.

VANAEMALE

Kellel on väärikas linnavanaema, võiks mõelda mõne  Tanel Veenre disainehte peale, sest olenemata east meeldib igale naisele ennast  ehtida. Kui vanaema on lihtne ja armas, leiad midagi kindlasti UDU voodipesu või tekkide hulgast.

VENNALE

Venna, kes on veel nooremapoolne, tunneks kindlasti rõõmu mõnest Stella Soomlaisi käepaelast või kaarditaskust. Julgemale vennale võib sobida mõni, KorsarPrindi t-särk. Olenemata vanusest sobib kõigile WOODEN’i kikilips, sest kikilips teeb mehe šikiks, nagu laulis juba ammustel aegadel Ivo Linna.

ÕELE

Nagu juba mainitud sai, siis naistele kindlasti sobivaks kingituseks on kõikvõimalikud aksessuaarid. Seega õdedele on välja pakkuda KUMA kaunid ja naiselikud liblikad. Samuti peavad kõik naistele oma tervise ja keha eest hoolt kandma ning mis võiks selleks parem olla kui Magrada hooldustooted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles