Asjad, mida sa ei peaks kunagi oma mehe jaoks tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Kas sa tead, mida sa ei peaks mitte kunagi oma mehe heaks tegema? Siin on mõned asjad, mida sa ei peaks suhte nimel ohverdama. 

Tõsised suhted nõuavad teatavaid kompromisse, aga see ei tähenda, et neid peaks tegema ainult üks paarilistest, vahendab Bold Sky. Kas sa oled mõelnud, kust jookseb piir? Mida ei peaks suhte nimel ohverdama ja oma mehe nõudmisel tegema? Siin on mõned näited.

Lemmikloomad. Oletame, et su mehele ei meeldi koduloomad, kas sa peaksid siis enda omast loobuma? Su lemmik armastab sind tingimusteta ja igatseb sind isegi siis, kui sa ta hülgad. Mõtle selle peale, ütle seda oma kaaslasele ja proovi ta ümber veenda.

Nälgimine. Sa ei pea iga kord ootama, kuni ta hilja õhtul töölt koju jõuab, et koos süüa. Kui sul on kõht tühi, siis tuleb süüa. Sa ei tohi tunda süümepiinu sellepärast, et sa sööd.

Lapsed. See on teie ühine otsus, kas ja kui palju te lapsi tahate. Kumbki ei tohiks oma arvamust jäigalt peale suruda. Kuula ära, mis on su kaaslase põhjendused ja selgita enda omi.

Riided. Kui su kaaslasel on midagi selle vastu, kuidas sa välja näed, siis selgita talle, et riided on iga inimese individuaalne valik.

Sõbrad. Kui talle ei meeldi mõned sinu sõbrad, siis see ei tähenda seda, et sa peaksid kõik oma sõbrad suhte nimel kõrvale heitma.

Karjäär. Kui sa armastad oma tööd ja teenid hästi, siis sa ei pea otsima uut kohta lihtsalt sellepärast, et talle ei meeldi su töö. Proovi talle selgitada, et sa naudid oma tööd ja ei leia, et peaksid uut kohta otsima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles