Selle aasta enimmüüdud debüütalbumi andis välja veebruaris Tallinnas esinev Blossoms

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti indie-pop bänd Blossoms
Briti indie-pop bänd Blossoms Foto: Promopilt

Briti indie-pop bänd Blossoms on välja andnud selle aasta edukaima debüütalbumi. Blossoms esineb Tallinnas, Rock Cafes 21. veebruaril, kontserdipiletid on müügil Piletilevis.

Augustis omanimelise debüütalbumi välja andnud Blossoms seljatas albumimüügi edetabelites nii endise One Direction’i liikme Zayni esikalbumi kui ka Jack Garratti sel aastal välja tulnud esimese plaadi. Mainekas muusikaajakiri NME kirjeldas Blossomsi muusikat kui «meloodilist romantikapõhist raadiosõbralikku poppi, millele on dekoratsiooniks lisatud mõnusaid kitarririffe».

Blossoms on enne debüütalbumit välja andnud ka neli EP-d ning nende tuntuimad lood «Charlemagne», «Getaway» ning «At Most A Kiss» on positiivsed ja kaasakiskuvad pop-palad. Kahtlemata toob see särav bänd oma muusikaga veebruarikuisesse Tallinnasse mõnusat energiat ja soojust.

Blossoms esineb Rock Cafes 21. veebruaril, piletid kontserdile hinnaga alates 19 eurot on müügil Piletilevis. Külalisesinejana astub lavale Declan McKenna.

Osta pilet siit.

Liitu kontserdiga Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles