Vaata üle! Kas sinu 2017. aasta horoskoop läks täppi?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aastat juhib punane kukk.
2017. aastat juhib punane kukk. Foto: Igor Sapozhkov / PantherMedia / Scanpix

Mida lubasid tähed aastaks 2017? Kas sinu horoskoop läks täppi? Loe üle ja vaatame koos lõppevale aastale tagasi!

 

Jäär

Jäärade jaoks on tulekul aasta, mis on täis palju erinevaid võimalusi. Peamised alad, kus võid märgata asjade tõelist arengut, on suhted ning samuti võid arvestada, et järgmisel aastal juhtunul on pikaajalised mõjud sinu karjäärile. Seega on kasulik oma energia just nendele aspektidele pühendada, sulle on toeks juhtplaneet Marss.

Kuna viimased viis aastat on Jäära tähemärgis viibinud Uraan, pead sa olema valmis ka Uraani mõjudega tegelema. Oled sa valmis uuel aastal muutma endas neid osasid, mis takistavad sinu arengut ja kasvu? Suudad sa endaga aus olla?  Sulle võib tunduda, et elu on sinuga sageli liialt ebaõiglane, aga tegelikkus on, et sa ise oled enda vastu liiga karm. See kõik muutub järgmisel aastal – sa võtad sõna, sa astud enda eest välja. Võimalik, et kaotad selle käigus nii mõnegi sõbra. Esiti võib see tunduda vabastav, kuid see on üks õpitunde, mille pead järgmisel aastal saama – kuidas väljendada end ilma teistele haiget tegemata.

Seega ole valmis suurteks muutusteks, neid tuleb nii häid kui ka vähem häid. Ole valmis oma mugavustsoonist välja murdma, ilma seda tegemata sa tõenäoliselt plahvatad.

Raha ja karjäär

Finantsennustused hoiatavad, et Jäär peab algaval aastal oma rahaasjadel teravat pilku peal hoidma. Kui sulle tehakse koostööpakkumine, ole valvas ning kontrolli kindlasti, et inimesed on usaldusväärsed. 2017 ei ole sinu jaoks hea aasta, et investeerida või äri laiendada.

Viimastel aastatel oled sa olnud sihikindlam kui varem ning 2017. aastal võid lõpuks näha oma pingutuste tulemusi. Kui sa aga pole panustanud enesearengusse, võib sind järgmisel aastal tabada karjäärivallas hoop – koondamine või paneb firma uksed kinni. Kui sa ei osanud varasemaid märke lugeda ning uut karjääriteed jalge alla võtta, võib see tuleval aastal kätte maksta. Kui aga sa oled ise vundamenti ladunud, tuled sa kõigest võitjana välja.

Armastus

Oma sünnipäeva paiku jõuad sa uuele äratundmisele, milline on sinu ja su lähedaste suhtedünaamika. Sa oled küpsem kui varem ning see väljendub ka viisis, kuidas sa partneriga suhtled. Tulemusena olete valmis paremini ühiste eesmärkide poole liikuma. Aga ole ettevaatlik – ära tee oma armastatule haiget.

Kui sa oled vallaline, siis näitavad tähed, et üle aastate on sul parim seis leida enda kõrvale eriline kaaslane. Aga ära unusta, et Jupiter ei tee sulle niisama kingitusi nagu jõuluvana. Et leida see, mida sa otsid, pead ise uksest välja astuma ning maailma minema. Kui sa aga oled jõudnud suhte lõppu, siis võid loota just Jupiteri abile, et see etapp edukalt ületada.

See on aasta, mil paraneb ka su suhe iseendaga – kõige tähtsam suhe, mis sul üldse elu jooksul on.

Sõnn

Sõnne ootavad uuel aastal võimalused, mis pakuvad rohkem iseseisvust. Samas ei tasuks kiirustada nende projektide väljareklaamimisega. Ole ärgas, ära maga võimalusi maha. Kui sa ei tea, mida sa tahaksid oma eluga teha, siis tee ükskõik, mida: mine mõnele kursusele, liitu mõne klubiga. Oled oma raja leidmisel ehk aeglane, kuid kui juba teeotsa kätte saad, jõuad kaugele.

Mai alguses sündinud Sõnnid naudivad järgmisel aastal eriti head intuitsiooni ning sind tabab tõenäoliselt iha arendada oma spirituaalset poolt. Kanna hoolt oma keha eest, armasta ennast rohkem!

Raha ja karjäär

2017 on sobiv aasta, et põhjalikult oma rahaasjadesse süveneda ning koostada endale pikaajaline finantsplaan. Sea endale eesmärgid, tasu võlad. Hakka säästma.

Karjäärivallas ootab sind üle aastate suurim edasiminek. Sinu enesekindlus on kõrgel ning see omakorda väljendub suurenenud sissetulekutes.

Armastus

Sõnnid panustavad sel aastal rohkem sõprussuhetesse, kuna seal on näha just kõige rohkem segadust ja isegi tülisid. Parim aeg sõpradele on veebruari keskpaigast märtsi keskpaigani.

Sa pead õppima aktsepteerima seda, mida teised oluliseks peavad. Sinu partner ei pruugi tunda end väga seksikana ning see on osaliselt seotud sinu enda käitumisega. Samuti viitavad tähed, et sul on oht sattuda kõrvalsuhte küüsi – igal juhul paistab terendavat suhe, mida sa parema meelega päevavalgusesse ei tooks.

Kaksikud

Kaksikute aasta on täis romantikat, armuseiklused vihisevad sinu elust läbi kiiremini kui Cupido nooled. Sa flirdid rõõmuga, kuid samas hoiad silmad lahti millegi tõsise suhtes.

Vaheldusrikkus on sinu teine nimi. Sul on pidevalt käsil mitu asja, sa oled sotsiaalne liblikas, kes lendab ühest sõpruskonnast teise. Sinu tutvusringkond on sulle väga oluline, aga ära unusta ka sõpradele oma pühendumist välja näidata.

Õhumärgina pole sul raske inimestega kontakti saada. Kuigi vahel süüdistatakse, et sinus on peidus kaks erinevat inimest, siis tegelikult on asi selles, et sul on lihtsalt palju erinevaid huvisid ja projekte, mille kallal tegutseda.

Sinu jaoks algab tõeline uus tsükkel 25. mail 2017 ning Merkuur jõuab Kaksikute tähemärki 7. juunil. See tähendab, et õnnistuse saavad kõik uued projektid, mida oled plaaninud. Või ehk oled edasi lükanud uuele töökohale kandideerimist? Nüüd on aeg see teoks teha, tähtede õnnistus on sul olemas.

Raha ja karjäär

Kaksikud õpivad, et ei saa loota kellelegi peale iseenda. 2017 pole hea aasta laenuvõtmiseks, kuid sa tõenäoliselt teed seda (ja hiljem soovid, et poleks teinud). Parem oleks keskenduda võlgade tagasimaksmisele, rahaasjus vastutustundlikumaks muutumisele. Hoia ka oma raamatupidamine korras, oodata on audiitoreid.

Karjäär võib Neptuni mõjude tõttu tunduda mingil põhjusel aina enam unenäolisem. Sinu teele tulevad uskumatud pakkumised, ole aga enne investeerimist kindel, et tegemist on reaalsete võimalustega.

Armastus

Sina oled selle aasta staar. Romansid ei paista lõppevat, su jalgealune on roosiõisi täis. Aasta esimese üheksa kuu jooksul on parim aeg romantikaks ning sinu teele tuleb armuõnne rohkem kui kunagi varem. Kui sa oled vallaline, siis ole valmis tervitama oma järgmist suurt armastust. Kui sind valdavad kahetsustunded, et lasid kunagi kellelgi liiga kergelt läbi sõrmede libiseda, siis ära sel korral oma viga korda.

Ka näitavad tähed, et lapsed mängivad su elus sel aastal suurt rolli. Ehk oled sa saama esmakordselt lapsevanemaks või siis saabub teile perelisa. Suhted lastega on suurepärased.

Samas võib lõpule jõuda suhe, mis pole juba pikka aega töötanud. Sa pead vaeva nägema, et selles vallas rahu hoida. Ka võivad su ellu tagasi jõuda sõbrad minevikust, aga nende tulek ei ole mitte positiivne.

Vähk

Sinu kodu on alati olnud sinu kindlus ning sinu jaoks on alati olnud oluline tunda end võimalikult turvaliselt, enne kui end tõeliselt vabaks lasta. Aastal 2017 pead sa õppima usaldama armastuse jõudu ning võtma ette teekonna, et jõuda sinna, kuhu sa tõeliselt kuulud.

Sind on ootamas ees murranguline aasta, loodetavasti oled sa selleks valmis. Üks muutus jälitab teist, väikestest suurteni. Sa pead võtma pidevalt vastu otsuseid, tähtsaid ja vähetähtsaid. Pidev infoüleküllus võib lämmatada ja seda igas sinu elusfääris. Tegemist võib olla su elus ühe olulisema aastaga, aga sa pead olema valmis neid muutusi positiivsetena käsitlema. Hoia pea selge ning tegevus organiseeritud. Kui sa pole muutusteks valmis, võib sulle tunduda, et kontroll libiseb käest ja et maailm on sinu vastu pöördunud. Kui sa oled hädas mõne sõltuvusega, võib see just sel aastal väga problemaatiliseks kujuneda.

Kõik need katsumused su teel on tulnud selleks, et õpetada sind. Nüüd saad sa lõpuks tunda, mida on pidanud mõned su lähedased elus läbi elama ning sa mõistad, et oled nende suhtes hoolimatult käitunud. Võta seda kui võimalust maksta tagasi oma karmavõlga. Kui sa sellesse ei usu, siis lepi lihtsalt, et mõned ajad on raskemad kui teised.

Raha ja karjäär

Sa pühendud mingile projektile, mida oled ammu juba igatsenud lõpule viia, olgu selleks siis lastetoa sisustamine või remonditööd. Mis iganes see ka poleks, tõenäoliselt läheb see maksma rohkem, kui esialgu arvasid.

Töövallas pead asjad tõsiselt ette võtma. Sulle ei pruugi muutused meeldida, aga neist sa ei pääse. Võimalik, et pead leidma endale teise töö, et ots otsaga kokku tulla. Õnneks on see vaid lühiajaline. Õpi küsima abi, kui seda vajad. See võib olla raskeim asi, mida oled iial teinud, aga kindlasti seda väärt.

Armastus

Sa oled äärmiselt keskendunud oma lähisuhetele. Sinu jaoks on kodune elu alati prioriteet, aga sel aastal isegi rohkem kui varem. Sul on tunne, et oled lõpuks jõudnud koju, see võib juhtuda nii otseses kui kaudses mõttes.

Su elu võtab lõbusa ja rõõmsa pöörde, ära ole kade seda ka lähedastega jagama. Naudi! Võta aega lähedaste, pere ja sõprade jaoks. Kui oled valmis endast andma, saad ka palju tagasi.

2017 tõestab, et usaldus ja ausus on kõigi su suhete alustalad. Suurima väljakutse aga esitab sulle partner ning see, kuidas sa selle olukorra lahendad, määrab, kuidas teie suhe edasi liigub.

Lõvi

Aasta 2017 toob su töö- ja eraellu palju muutusi. Sul on suur süda ja sa oled alati igatsenud perekonda ning tahtnud oma karjääri üle uhke olla. Sel aastal ei pruugi sul alati olla aga nende eluvaldkondade üle kontrolli ning kõik ei lähe nii, nagu sa soovid. Sa pead sellega leppima.

Samuti antakse sulle sellel aastal palju võimalusi tegeleda eneseanalüüsiga. Sa hakkad märkama enda peegeldust teistes ning see annab sulle võimaluse küsida: kas teised näevad tõesti mind nii?

Alates oktoobrikuust soosivad tähed taaskohtumist sugulaste ja sõpradega. Ka on siis hea aeg, et osta auto või lasta vana ära parandada. Mine sellele reisile, mida oled ammu plaaninud. See on aeg, mil sa oled kui käsn, mis tarkusi endasse imeb. Neil kuudel oled sa väga aldis lugema, kirjutama ja oma meeli avardama.

Raha ja karjäär

Kui sa oskad end või oma toodet hästi müüa, ootavad sind suurepärased tulemused. On aeg keskenduda suhtlemisoskusele. Kui sulle pakutakse õpipoisitööd, tasub see vastu võtta ning üldse on enesearendus ja õppimine sel aastal soodsad.

Võib juhtuda, et sinu lähisugulastest ja sõpradest saavad sinu esimesed lojaalsed kliendid. Vali järgmisel aastal sõnu hoolega, inimesed pööravad sinu öeldule palju tähelepanu.

Armastus

Sind ootab juba jaanuari lõpus ees uus ja põnev suhe või siis jõuab su praegune suhe värskesse faasi. See on aeg, mil ongi üle vaadata su elus tooni andvad inimesed ning teha kindlaks, et sa oled ümbritsenud end õigete inimestega.

Kui sa oled vallaline, võib sulle aga aasta jooksul tunduda, et sa aina annad ja annad endast, kuid vastu midagi ei saa. Kannata veel natuke, asjalood muutuvad peagi.

Lõvid, kel juba on suhe, mõtlevad ilmselt selle suhte järgmisele tasandile viimisest. Olgu sinu õpetussõnad järgmised: ära kunagi lepi vähemaga, kui sa tegelikult tahad ja väärt oled.

Neitsi

Sa ilmselt tead, et oled väga praktiline ja organiseeritud, isegi pedantne inimene. Sel aastal ootavad sind head uudised, mis tulevad tõenäoliselt kas õdedelt-vendadelt või siis lähedastelt kogukonnas. Kasuta ära Jupiteri häid mõjusid ning hoia armastatud inimestega ühendust – kui sa räägid tõtt, siis on sul võimalus viia need suhted järgmisele tasandile.

Ilmselt oled sa praeguseks ka tüdinenud Saturni mõjudest, mis sind on viimastel aastatel pidevalt väntsutanud ja tagant utsitanud. Jah, suureks kasvamine on tõesti raske töö! Saturni ülesanne on aga sind peksta ja vormida, seni kuni muutud iseenda paremaks versiooniks. See on aga samas olnud stressirohke, toonud kaasa palju emotsionaalset ja kohati isegi füüsilist piina ning suurenenud on vastutus. Samas on see kõik seda lõpuks väärt. Kaua veel, võid sa küsida? Saturn mõjutab sind kuni 2017. aasta detsembrikuuni. Pea vastu!

Raha ja karjäär

Jaanuarist oktoobrini võib sulle tunduda, et rahaasjadega on asjad küllalt korras, seega tasub natuke lõbutseda, kuni seda endale lubada saad. See periood ei kesta aga pikalt. Sul võib tekkida ootamatult ka tahtmine osta endale midagi, mida sa iial ei arvanud, et vajaksid. Kaalu ost enne põhjalikult läbi.

Sa pead mõistma, et kõik raskused, mis su teele satuvad, ei tule sinna seetõttu, et sa oleksid kuidagi halb inimene. Kõik juhtub põhjusega, me lihtsalt ei suuda alati neid põhjuseid esmapilgul mõista.

Armastus

Neitsite aasta on täis seksuaalset võimumängu, sa peaksid püüdma seda mitte ära kasutada selleks, et suhet manipuleerida.

Kui sa juba oled suhtes, näitavad taevakaardid, et su partner eemaldub sinust või on muutunud kellekski, keda sa päriselt enam ära ei tunne. On tõenäoliselt õige hetk selle inimesega taas tuttavaks saada.

Vallalised Neitsid võivad aga avastada, et neil on kummaline tõmme kellegi vastu, keda nad just kohtasid. Sulle võib tunduda, et sa tunned teda juba aastaid.

Sa võid tunda ka suurenenud vajadust veeta aega perekonnaga.

Kaalud

Aastal 2017 pole sinu jaoks piire, kõik on võimalik! Usu iseendasse ja oma otsustesse, mis sel aastal teed. Kaaluna otsid sa oma elus pidevalt tasakaalu ja õiglust, oled tuntud selle poolest, et ei suuda sageli otsustada, kuna pead ära kuulama kõik osapooled.

Septembris 2016 sisenes sinu esimesse majja Jupiter ning ta püsib seal umbes 10. oktoobrini 2017. See tähendab, et sinu jaoks on saabunud meeldiv aeg, mil sa saad tegeleda kõigega, mida elus enim armastad: reisida, seigelda, sõpradega aega veeta.

Samas ootavad sinu suhteid ees ootamatud muutused. Kui sa oled suhtes, võid avastada, et see on jõudnud karidele. Kui suhe ei purune, võib see läbi teha totaalse muutumise. Sinu ellu võivad sel aastal kõndida ootamatud inimesed ning nad mõjutavad mitte ainult su armusuheteid, vaid ka karjääri.

Raha ja karjäär

Sa tunned end väga hästi, sa oled enesekindel ja tead oma väärtust. See väljendub ka finantsasjades – raha näib vaevata juurde voolavat. Katsu sel lasta mitte sama kiirelt välja voolata. Ka võib su hea elu ligi tõmmata inimesi, kes sind raha pärast ära tahavad kasutada. Ole ettevaatlik!

Karjäärivallas ei suudaks sa osata paremat algust ette kujutada. Võid kaaluda ka palgatõusu küsimist. Eriti head on karjääriväljavaated, kui sa oled perioodi keskel sündinud Kaalud.

Armastus

Kaalud keskenduvad suhtele iseendaga. Inimesed, kes teavad, kes nad on, on ka paremad partnerid ning teevad paremaid valikuid.

Uue aasta alguses oled sa energiline ja suhted õitsevad. Oota ootamatut, armunool võib tabada sind kõige üllatavamal hetkel. Kui sa oled novembrikuu Kaalud, siis võid armuda kellessegi, kelle välisilme on petlik. Väike taustauuring ei tee halba!

Suhtes Kaalud võivad avastada, et partneri kaudu jõuab nende ellu ootamatuid boonuseid. Ka näitavad tähed koduses elus mingeid muudatusi – te võite kolida või siis muutub mingil põhjusel teie peredünaamika.

Skorpion

On algamas sinu järgmine 12 aasta periood. Ole valmis peapööritavateks seiklusteks nii armastuses, reisidel kui ka enesearengu teel. Ole valmis, et saatus rabab sind järgmisel aastal jalust ning viib uskumatule teekonnale, kus su ees avanevad uued uksed, uued võimalused.

On spirituaalse arengu aasta. Sa õpid mõistma, mis rolli on mänginud sinu elus minevikusündmused ja inimsuhted. Sa märkad, millised on mustrid, mis sind tagasi on hoidnud.

Algava aasta mantra olgu sinu jaoks see: vastutustundlikkus rahaasjades.

Raha ja karjäär

Skorpion õpib sel aastal, kuidas püsida eelarve piirides ning kuidas mõistlikult kokku hoida. Enam ei torma ta restorani sööma, kui saab ka kodus einestada. Hea uudis on see, et sul on olemas kõik vahendid, et parandada oma rahalist seisu.

Karjäärivallas võid üllatuda, mis satub su teele, kui oled vahetevahel julge ja võtad riske. Tulemas on ka rohkete reiside aasta. Ära unusta oma sagimise keskel lähedastele tähelepanu pöörata – on tõenäoline, et nende elus on käimas suured muutused, ära neid maha maga ja ole neile toeks!

Armastus

Sinu armuelu juhib suurelt Neptun, mis on illusioonide ja idealismi planeet, seega võivad sinu selgelt nägemist takistada roosad prillid. Sulle võib tunduda, et sa ei ole armastatud, mis paneb su partneri ebamugavasse olukorda.

Vallaline Skorpion võib aga otsida ideaalset armastust ja teadupoolest pole see võimalik. Maailmas ringivaatamise asemel on targem pilk endasse pöörata. Kui aga uus suhe tundub olevat liiga hea, et olla tõsi, siis võta roosad prillid eest – ehk nii just ongi.

Sel aastal oled sa oma perekonna ja sõprade jaoks raudne tugi ja seljatagune. Need, kellest sa hoolid, otsivad sinult lohutust ja abi. Sinu heldus ja tarkus on neile suureks toeks.

Ambur

Ambur, ole valmis saatuslikuks aastaks. Oled sa kuulnud neist lugudest, mis algavad sõnadega: «Tähtedesse on kirjutatud...» Just selline saab olema sinu järgnev aasta. Sind ootavad ees sündmused, kus juhtrolli võtab saatus.

Sind mõjutab sel aastal Saturn, mis veeretab su teele küll takistusi, kuid ka kaitseb sind omal moel – need takistused on ju vaid selleks, et sa midagi õpiksid. Mitu korda oled sa elus tagasi vaadanud ja mõelnud: jumal tänatud, et asjad ei läinud tookord nii, nagu sa esialgu plaanisid? Selline ongi Saturni tarkus. Ta võib olla karm õpetaja, kuid kui sa oled usin õpilane, on auhinnad magusad. Kõige karmim õppimisperiood jääb 6. aprilli ja 25. augusti vahele. Sügiseks tunned sa end kindlasti targema ja kogenenuma.

Sa oled tõeotsija, kes on pidevalt teadmiste jahil. Sa püüad maailma paremini mõista. Sind süüdistatakse sageli taktituses, kuid see on kõigest sinu siiras ausus.

Raha ja karjäär

Sa mõistad, et ei saa kedagi või midagi võtta siin elus iseenesestmõistetavana. Rahaasjus keerled sa justkui karussellil ning on raske mõista, mis toimub: alles olid sa jõukas, nüüd oled vaene, siis jälle jõukas. Mida see sulle õpetama peaks? Vaesusesse pole sa määratud, aga sinu enda kohta peaks see karussell nii mõndagi ütlema.

Sa oled enda õlule võtnud rohkelt kohustusi ja see hakkab vaikselt mõju avaldama. Võid tunda end jõuetu ja haigena. Sulle tundub, et elus polegi muud kui kohustused, kuid kui sa vastu pead, võid tulemuste üle uhke olla.

Armastus

Ambur oodaku ootamatut. Lubadusi antakse ja murtakse, nii et ära loovuta oma südant kellelegi liiga kergelt. Inimesed pole alati need, kellena paistavad.

Sel aastal võiksid sa pigem keskenduda sõprussuhetele ning uute reisikaaslaste leidmisele. Nad tulevad su ellu kiirelt ja kergelt, klapp nendega on koheselt hea. Ära aga aja sõprust ja armastust segamini. Samas ei tasu ka välistada, et sõprusest hiljem midagi suuremat välja kasvab!

Kaljukits

Sa oled hambuni relvastatud, et aastal 2017 minna avastusretkele iseendasse: on potentsiaal, milleni sa pole veel jõudnud ja mida vabastanud. Aasta 2017 näitab sulle, et sa oled võimeline positiivselt muutma iga oma elusfääri, toeks on sulle seejuures Pluuto. Jaanuari teise nädala alguses sündinud Kaljukitsed tunnetavad Pluuto mõjusid teistest enam. Pluuto äratab su salamõtted ning sügavaimad tunded, päevavalgele tulevad ka need saladused, mida sa oled püüdnud iseenda eest varjata.

Aprillist augustini on sul õppimise aeg, pead tagasi maksma nii mõnedki vanad karmavõlad. Väldi viha ja frustratsiooni ning ära plaani kättemaksu. Kui sa hoiad meele positiivsena, leiad tuge lähedastes. Sa ei pea negatiivsetele inimestele andestama, kui pole selleks valmis, aga murra ahelad, mis teid ühendavad. Ka võid sa avastada, et paljud inimesed polegi need, kelleks sa oled neid pidanud.

Viimased aastad oled sa olnud väga keskendunud iseendale ja enda arengule, mis pole olnud ilmtingimata halb asi – oleneb, kui lahke ja hell oled sa samal ajal olnud teistega. On oluline, et sa enda elu hüvesid teistega jagaksid – kui sa seda teed, on ka su 2017 õnnelikum.

Öeldakse, et kes palju teeb, see palju jõuab. Ning et kellelegi meist ei anta rohkem kanda, kui me kanda jõuame. Kui sa oled olnud isekas, oled selles õppetunnis põrunud, kuid veel on sul järgmisel aastal aega, et killud kokku korjata, õppida teistele ja endale andestama, õppida jagama ilma vastuteeneid ootamata, õppida armastama.

Raha ja karjäär

Kaljukitsed on rahale tuleval aastal rohkem keskendunud kui varasematel aastatel. See ei tähenda, et õhus oleks pankrotioht, sa lihtsalt mõtiskled oma finantsotsuste üle pikemalt. Tõenäolisemalt kogud sa raha, et perele mustadel aegadel toeks olla.

Ka tundub sulle, et elu keskmes on algaval aastal vaid töö. Millegipärast heljub õhus vallandamisoht ning see teeb su närviliseks. Ära karda oma häid ideid jagada, kes teab, ehk ootab sind isegi palgatõus või boonus.

Armastus

Kaljukits võib sel aastal jalutada ükskõik, millisele peole, kus ta tunneb vaid üht inimest ning õhtu lõpuks on tema sõpradering kasvanud.

Mis on su kolm suurimat südamesoovi? Mõtle need läbi ja aasta lõpus tagasi vaadates võid avastada, et vähemalt üks neist on täitunud. Oluline on ka omalt poolt panustada, liikuda ringi, anda endast maailmale – siis annab ka maailm vastu. Oluline on panustada just suhetele erinevates kogukondades, tutvusringkondades ja gruppides.

Perekonnadünaamikas on näha teatavaid muutusi. On võimalik, et päevavalgele tulevad mingid saladused.

Veevalaja

Aasta 2017 arengud lubavad sulle karjäärivõimalusi, millega kaasnevad reisid ja tunnustus. Sinu sees peitub kõik, et väljendada oma kõige sügavamaid ihasid. Kui sa õpid iseennast armastama, tõmbad ligi ka teiste armastust.

Alates maikuust peaksid keskenduma elu nautimisele ja hindamisele. Tõsta soojade inimsuhete loomine esikohale. Keera oma «veevalajalikkust» natuke maha – sa võid kohati olla liiga iseseisev, liiga vabaduseihas, liigselt mässumeelne. Tee edasi läheb aastal 2017 läbi südame, mitte isolatsiooni.

Jupiteri juhtimisel ootab sind kuni oktoobrini ees palju reisimist. Sa oled innukalt valmis oma reisidel õppima ning maailma kogema. Reisid ei pruugi olla elumuutvad, kuid kindlasti muudavad need su perspektiivi. Pööra tähelepanu oma tervisele.

Pärast 10. oktoobrit on oodata positiivseid muutusi töö valdkonnas, ole selleks valmis!

On aeg otsa vaadata sellele, mida sa tõesti tahad, kuna 28. jaanuar märgib uue kosmilise tsükli algust. Paradoksaalsel kombel võid avastada, et tegelikult on sul kõik juba olemas, mida iial ihaldada oskaksid.

Ilmselt oled sa viimastel aastatel õppinud enda eest seisma ja ennast vaenlaste eest kaitsma. Sa oled õppinud olema raskete olude kiuste tugev. Sa pole naiivne, sa tead, et sinu saavutused on tekitanud teistes kadedust, aga see on sind vaid tugevamaks teinud. Need on aastad, mis valmistavad sind ette täiesti uueks eluks, mis ootab sind umbes 2023. aasta juures, kuid seni pead lihtsalt leppima, et vahel tunned üksildust oma raskel teel parema tuleviku suunas.

Raha ja karjäär

Sul on raske aru saada, kui rikas või vaene sa siis täpselt oled. Sul võib olla liiga kiire ning sul pole aimugi, palju raha pangaarvel on. Mõne Veevalaja jaoks võib aga raha sõrmede vahelt lihtsalt kaduda, kuna just purunev tehnika toob pidevalt ootamatuid väljaminekuid.

Karjääriaasta tuleb asine ja tore. Kui sa oled mõelnud muutusele, on praegu aeg see ette võtta. Inimesed võtavad innukalt sind enda tiimi vastu. Uksed avanevad sulle, kui sa võtad iseend tõsiselt. Eriti hästi läheb Veevalajatel, kes tegutsevad Jupiteri lemmikaladel: reis, juura, meedia, akadeemia, sport ning loomad.

Armastus

Veevalaja armuasjades suuri liikumisi näha ei ole. Uraani mõjul tunnevad nad vajadust individuaalse eneseväljenduse järele ning partnerid, kes seda ei toeta, tekitavad suhetes pingeid.

Tasub ka olla valmis, et ootamatuid üllatusi tuleb õdede-vendade poolt. Nad võivad teha sulle mõne hinnalise kingituse.

Sa oled harjunud spontaansete ja murevabade suhetega, kuid nüüd avastad, et igatsed midagi püsivamat. Usalda ka oma perekonna arvamust, kas inimene su kõrval sobib sinuga päriselt kokku.

Sulle võib tunduda, et kõik su sõbrad on ühtäkki leidnud armusuhted ning neil pole sinu jaoks enam aega. Viska see tunne minema, keegi ei jäta sind maha. Pange üheskoos kalender paika ja küll teil ka sõbralikeks koosviibimisteks aega on. Jaga nendega oma soove ja unistusi, see on samm lähemale nende täitumisele.

Kalad

Kalasid ootab ees reiside ning avastuste aasta ning seda mõjutab Jupiter, hea õnne planeet. On aeg olla seiklushimuline, avastada uusi asju.

Horoskoop näitab ka, et aasta viimasel kolmel kuul võib su ellu siseneda Amburi tähtkujust inimene ning kui teie teed ristuvad, on edasi juba mängus saatus.

Sa oled alati olnud tundliku natuuriga, kuid sel aastal tundub sulle, et muutud pidevalt teiste inimeste emotsioonide tuules – vaat et oled juba kameeleoni sarnaseks muutumas. Paistab, et sa neelad kõiki energiaid, mis sind parasjagu ümbritsevad. See võib tekitada segadust ning sa ei pruugi enam mõista, kes sa tegelikult oled. Sulle võib tunduda, et su jalad ei puuduta enam maad ning et reaalsus on unenägu. Sa pead leidma kellegi, kes aitab sul reaalsusega kontakti hoida ning kes on valmis sulle alati tõde lausuma.

See on aasta, mil pead endalt küsima: kas sa tõesti oled see, kes sa arvad end olevat?

Raha ja karjäär

Sinu teele võib jõuda suurem summa raha, olgu see siis päranduse või kellegi helduse tõttu. Mida sa sellega teed? On targem see tuleviku jaoks investeerida. Lõpeta kulutamine, justkui homset polekski!

Karjääri osas võtad sa asja tõsiselt ette. Edu on sul silme ees, kuid sa võid olla frustreeritud, kuna asjad ei lähe alati nii, nagu sa tahaksid. Ehk on su boss liiga kriitiline ja hoiab sind tagasi. Sa oled oma professionaalses elus kogunud piisavalt respekti. Tunne oma saavutuste üle uhkust! Kui sulle aga tundub, et sind on ära kasutatud, siis mõtle uuesti – hoopis sinul oli vaja tunda end vajatuna. Sina nägid vaeva ning tundsid seetõttu end ka hästi. Ära süüdista teisi selles, et palju tööd teed.

Armastus

Kalad keskenduvad sel aastal pigem oma karjääri edendamisele kui isiklikele suhetele. Nii kipuvad eemale libisema ka perekonnaliikmed. Sa kipud kergelt unustama, kes on sulle kõige tähtsamad. Panusta neisse rohkem.

On tõsiasi, et sa oled väsinud. Sa oled stressis ja üle töötanud. Tõmba hinge ja lõdvestu. Ära püüa olla täiuslik, muidu murdud.

Ka on suurepärase seksi aasta! Sa tahad kõike või mitte midagi ning selleks on aasta soodne.


Horoskoobi koostamisel tulid appi Astrology Club ja Sun Signs eksperdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles