Vene jõuluroad: madalal tulel küpsetatud notsu

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madalal tulel küpsetatud notsu
Madalal tulel küpsetatud notsu Foto: Borjomi / Babulja

Viis Tallinnas asuvat rahvusrestorani on koos Borjomiga kogunud viie rahvusköögi jõulutoitude retseptid ühele veebilehele, et võimaldada kodukokkadel ka sel aastal oma jõululaudu huvitavamaks ning mitmekesisemaks muuta. Vene jõuluroad valmistasid Robert Piho ja Martin Ludvig, kes on Vene köögi maitseid pakkuva Babulja peakokad.

Madalal tulel küpsetatud notsu

 
Koostisosad:
  • 1 kg seakõhtu
  • 0,5 l veisepuljongit
  • 0,5 kg punast kapsast
  • Sool
  • Pipar
  • Dijoni sinep
  • Suhkur
  • Õunaäädikas
  • Kaneel
Valmistamisjuhend:

Seakõht röstida ahjus koos maitseainetega (sool, pipar, sinep). Lisada röstitud lihale puljong, katta fooliumiga ning küpsetada ahjus 140C juures kolm tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles