Vene jõuluroad: madalal tulel küpsetatud notsu

Madalal tulel küpsetatud notsu

FOTO: Borjomi / Babulja

Viis Tallinnas asuvat rahvusrestorani on koos Borjomiga kogunud viie rahvusköögi jõulutoitude retseptid ühele veebilehele, et võimaldada kodukokkadel ka sel aastal oma jõululaudu huvitavamaks ning mitmekesisemaks muuta. Vene jõuluroad valmistasid Robert Piho ja Martin Ludvig, kes on Vene köögi maitseid pakkuva Babulja peakokad.

Madalal tulel küpsetatud notsu

 
Koostisosad:
  • 1 kg seakõhtu
  • 0,5 l veisepuljongit
  • 0,5 kg punast kapsast
  • Sool
  • Pipar
  • Dijoni sinep
  • Suhkur
  • Õunaäädikas
  • Kaneel
Valmistamisjuhend:

Seakõht röstida ahjus koos maitseainetega (sool, pipar, sinep). Lisada röstitud lihale puljong, katta fooliumiga ning küpsetada ahjus 140C juures kolm tundi.

Tagasi üles