Kuidas muuta jõulukuu punane küüntel põnevaks ka «prantslasena»?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TrendNails

Jõulukuu punane on efektne ka prantsuse maniküürina. TrendNails küüneeksperdid pakuvad viis vahvat võimalust ühildada vana ja pikk tava moodsate uuendustega!

Prantsuse maniküür on alati olnud üks lihtsamaid ja põhilisemaid maniküüritüüpe. Nii sinu ema kui ka vanaema on kindlasti seda vana traditsiooni enda küüntel kasutanud. Selleks on ka põhjust, sest see on tõesti väga ilus ja mõnusalt naturaalse kujuga.

Kuid beež põhi ja valged otsad on juba vägagi igavaks muutunud. Mida teha, kui oled tüdinud oma küüntest, aga soovid siiski prantsuse maniküüri kasutada selle lihtsuse ja ilu pärast? Toome sinuni mõned huvitavamad viisid, kuidas oma prantsuse maniküüri huvitavamaks muuta.

Muuda aluslaki värvi. Erinevat värvi aluslakiga saad toonitada oma eripära, eriti siis, kui soovid kanda vanavanemateni ulatuva pika traditsiooniga tüüpilist prantslast ehk valgeid küüneotsi. Miks mitte kasutada aluslakina praegusele jõulukuule sobilikku punast või hoopis vastandvärvi sinist? Samuti võid alla jätta ka sädelevad küüned, või teha väike ombre-värvikooslus, mis toob sinu küüned kindlasti teiste seas esile.

Muuda küüneotsad erivärviliselt lõbusaks. Kasutades küüneotstel valge asemel erinevaid värve, on sul taas võimalus rõhutada oma eripära just sulle meeldival moel. Vastupidiselt esimesele soovitusele ehk kui oled kiindunud prantsuse maniküürile omasesse beeži aluslakki, pakume sulle võimalust muuta oma küüneotsa lakke. Nii teed oma küüned kindlasti isikupäraseks ja huvitavaks

Miks mitte teha oma küüneotsad valge asemel näiteks punaseks, siniseks või mustaks? Valikuid on mitmeid! Võid ju oma küüned teha vaheldumisi erinevate küüneotsade ning erinevate aluslakkidega. Jõulukuu lubab paljut, ka lustlikku lapsemeelsust!

Joonistused küüneotstele. Tüüpilise prantslase muudavad kuivpintsliga tõmmatud jooned veelgi unikaalsemaks. Proovi järele ja sa veendud, et see on lõbus, kuidas su küüneotsad erivärvilistena ning just sulle unikaalsetena pilku püüavad. Sellist viisi kasutades jääb küünele ainult väike osa lakist ja saad kasutada korraga mitut värvi.

Su küüned jätavad julge ja enesekindla, väljakutseid vastu võtta julgeva inimese mulje. Küüneotsa joone saad soovitud joonega küünevinüüle appi võttes. Kurvikujulisi vinüüle võid kasutada abijoontena. Kui lakk neile peale läheb, ei ole sul mingit muret, sest kõige lõpus kleepsu pealt ära tõmmates jääb alles soovitud ilus joon. Nii näevad su küüned eriti ilusad välja ja rõhutavad su korrektsust ja ilumeelt.

Muuda küüneotsad leegitsevaks ehk pane küüneotsad kui küünlad kuusepuul leegina põlema. Muidugi piltlikult, mitte otseselt! Leegitsevad küüneotsad on tuntud trend Ameerikas ja Venemaal. Selle nimeks on drag marble või dry marble, mida meil tuntakse peamiselt ilma veeta watermarble'ina. Selleks toimi nii: kanna aluslakile horisontaalselt erinevaid küünelakitriipe ja nii paksult, et kõikidest kihtidest korraga läbi tõmmates jäävad sellest küünele järele triibud. Kui tehnikat õigesti kasutada jäävad sinu küüntele erinevad leeke meenutavad jooned, mis paistavad väga hästi silma just musta aluslaki peal. Usu, sinu põleva küünlaleegi efektiga küüneotsad paistavad vapustavad!

Pane küüneotsad särama. Selleks saad edukalt kasutada meigikäsna. Meenuta ombre tehnikat ehk kanna küünele aluslakk ning oma küüneotsale õrnalt sädelev küünelakk. Nüüd pane sama sädelevat küünelakki ka meigikäsnale ja tupsuta sellega omakorda just küüneotsa. Nii saadki huvitavad ja kindla peale väljapaistvad küüneotsad. Nii käitudes pole tähtis ka prantsuse maniküürile omane sirge joon, sest sädelev ots võib ju vabalt hajudes minna üle aluslakist. Nii on kindlasti huvitavamgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles