Tosin karmi tõde neile, kes on armunud abielumehesse

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Niisiis, see on juhtunud. Sa armusid kogemata mehesse, kes on abielus. Siin on mõned tõed, millele peaksid kohe otsa vaatama.

Mõnikord lihtsalt tuleb seda ette, et sul tekivad tunded inimese vastu, kes on juba hõivatud, kuid on teatud asju, mis on oluline seejuures meeles pidada. Paneme need LovePanky kirja.

1. Ära võta midagi ette. Kui sa pole veel oma tunnete ajel tegutsenud, siis ära teegi seda. See on tuhandel põhjusel kohutav idee. Ta on abielus, ta on pühendunud kellelegi teisele ning hoolimata oma tunnetest peaksid sa seda aktsepteerima.

2. Sa ilmselt tahad teda, sest sa ei saa teda. Oled sa sellele mõelnud? See on väga populaarne fenomen ning inimesed sageli igatsevad inimesi, kes on kättesaamatud.

3. Ta ei jäta kunagi oma naist sinu pärast maha. Ükskõik, kui palju ta seda sulle võib kinnitada (kui te peaksite olema suhtes), on selle juhtumise tõenäosus väga väike.

4. Sa isegi ei tea, mida tema tunneb. Sa oled kulutanud aega ja energiat, et toita tundeid selle mehe vastu. Kui palju on tema investeerinud sinusse? Jäta ta rahule ja liigu edasi.

5. Tal on pere ja sina ei ole osa sellest. Kui su silmarõõmul on pere ja ta on abielus, on kõige targem edasi kõndida ja mitte tagasi vaadata.

6. Te ei sobi kokku. Mõtle sellele – äkki te poleks omavahel üldse sobiv paar! Sind võivad su tunded hetkel lihtsalt pimestada.

7. Selle jama tagajärg ei saa ilus olema. Niisiis, sa oled armunud. Mis edasi? Tunnistad oma tundeid, ta jätab oma naise maha ja elate koos õnnelikult elu lõpuni? Ei. Ta võib teeselda, et sa meeldid tallegi (ilmselt vaid seksiseikluse eesmärgil), lõpuks hakkab ta naine asja kahtlustama ja ta jätab su maha.

8. Sa raiskad oma aega asjale, mis ei kesta. Suhe abielumehega ei jää kestma.

9. Kui midagi juhtubki, oled sa alati «teine naine». Ja isegi, kui stsenaarium viib sinna, kus ta lahutab oma abikaasast, jääd sa elu lõpuni armukeseks, kes perekonna lõhkus.

10. Asjaga on seotud teisigi inimesi peale teie kahe. Ära ole isekas. Jah, sul on tunded, aga mängus on rohkem kui vaid teie kaks. Liigu edasi, ära tekita seda olukorda.

11. Sa ei armasta teda tõeliselt. Kui sa just pole selle inimesega pikemat aega käinud, siis ei tunne sa teda piisavalt, et tõeliselt armastada. Jah, ta ehk meeldib sulle väga, aga kuna sa ei tunne teda tõeliselt, ei saa sa seda armastuseks nimetada.

12. Kuna sa seda loed, ütleb see olukorra kohta nii mõndagi. Sa ilmselt tead, et su tunnetest ei tohiks midagi sündida. Sa juba tead kõike vajalikku, et minema kõndida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles