Sodiaagi saladused: kuidas sina armastad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Astroloogid on märganud, et teatud tähemärkide esindajate hulgas võib märgata mitmeid ühiseid iseloomu- ja käitumisjooni. Kuidas avalduvad need armastuses?

Jäärad on pealtnäha kuivad ja huumorivabad, aga see on nii vaid esmapilgul. Nendega võib olla ääretult lõbus. Nende idee flirtimisest on sarkasm ja sinu üle naljatlemine. Ära võta seda liiga isiklikult – Jäära puhul on see hea märk!

Sõnnid on sodiaagi kõige analüütilisemad, tähelepanelikumad ja ka küünilisemad isikud. Nad on oma tunnete osas väga otsekohesed. Kui sa neile ei meeldi, ütlevad nad seda ning täpsustavad ka, miks. Oma ihaldatu kohta leiavad nad aga väga spetsiifilisi omadusi, miks neid armastada. Ja isegi, kui nad liiga tihedalt komplimente ei tee, armastavad nad sind siiski.

Kaksikud on mõnikord ääretult jäärapäised, kuid siiski on nendega lõbus aega veeta. Isegi, kui nad ei pea sind romantilises mõttes huvipakkuvaks, on nad ikka valmis sõbra kombel aega veetma. Sageli aga ütlevad nad otse, kui neile meeldid. Nad ei saa aga tõsiste suhetega üleliia hästi hakkama.

Vähid on vaat et sodiaagi kõige romantilisemad inimesed. Nad on vanakooli tüübid, tulevad koos lillesülemite, kingituste ja armastuskirjakestega. Nemad peavad meeles su sünnipäeva, vanemate pulma-aastapäeva ja kassi sünnipäeva.

Lõvid on julged, kirglikud ja domineerivad. Nad kipuvad olema natuke omandihimulised, nii et kui teie suhe on platooniline, pead piire ehk aeg-ajalt meelde tuletama. Nad on sinu maailma keskpunktiks ning leiavad alati uusi ja huvitavaid väljakutseid, mida koos ette võtta.

Neitsid on väga üksikasjalikud ja põhjalikud. Nad ei näita oma ebatäiuslikkust mitte just igaühele, nii et kui sa hakkad tema juures neid omadusi märkama, on tegemist väga hea märgiga. Inimestega, keda nad armastavad, julgevad nad natuke oma täiuslikku maski eest võtta.

Kaalud võtavad oma parima sõbra rolli väga tõsiselt. Nad seda tüüpi inimesed, kes leiavad alati viisi sulle küüti pakkuda ning tulevad sinuga su lemmikbändi kontserdile, isegi kui nad ise seda ansamblit ei salli. Nad tahavad olla osa sinu elust.

Skorpionid on põletav tähemärk. Nad on väga flirtimisaltid ning isegi, kui teie suhe on platooniline, tundub nende tähelepanu alati natuke seksuaalselt laetud. See lihtsalt on tema moodus suhelda. Nad ütlevad alati otse välja, mida mõtlevad ning nad naudivad sügavaid, filosoofilisi vestlusi inimestega, kellest enim hoolivad.

Amburid on sõbralikud ja oma armastust näitavad nad füüsiliselt välja. Nad istuvad su lähedal, kallistavad sind,  leiavad võimaluse sind puudutada. Nad naudivad oma lähedaste inimeste juuresolekut väga.

Kaljukitsed on kannatlikud ja mõnikord ka häbelikud. Nad ei ava end inimestele just kergelt, aga kui sa neile meeldid, avaldavad nad ka seda ratsionaalsel viisil. Nad leiavad viisi, kuidas tunnustada su ideid ja plaane – see ongi suurim märk, et oled nende heakskiidu teeninud.

Veevajalad on väga ebaharilikud. Väga raske on ennustada, millega nad parasjagu ametis on. Mida rohkem sa neile meeldid, seda pöörasemad julgevad nad sinu läheduses olla. Nad väljendavad sageli oma armastust kingituste ning ootamatute seikluste näol.

Kalad on väga tundlikud ja romantilised ning nad ei peida seda hästi. Nad panevad kingitustesse kogu oma südame.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles