Presidendi vastuvõtu pidusoengud: Arteri valik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Age Oks: küljele kinnitatud soenguelement on elegantne ja särav, mõjub silmatorkavalt ja kutsub järele vaatama.
Age Oks: küljele kinnitatud soenguelement on elegantne ja särav, mõjub silmatorkavalt ja kutsub järele vaatama. Foto: Mihkel Maripuu

Sama olulist rolli kui riietus, mängib inimese väljanägemise juures tema soeng. Vastuvõtu juuksemoodi vaagis salongi Duglas&Bauman juuksur-stilist Janar Pungar.

Paljud presidendi kätlemis­tseremooniat vaadanud daamid tundsid kindlasti ära oma kunagise põhikooli lõpu soengu, mida ilmestasid spiraallokid ja geeliga läikivaks viimistletud detailid ülespandud soengu kuklaosas.

Nostalgilisi hetki oli vastuvõtul veelgi – näiteks suur hulk tupeersoenguid, mis tekitas tahtmise 80ndate tippartisti Kim Wilde`i muusikavideoid vaadata ja tema vanad albumid välja otsida. Nagu polekski aeg vahepeal edasi liikunud.

Mehed olid endiselt muretud ja täiesti kindlad oma kapis oleva ülikonna peale, ent enamik neist unustas sootuks juukselõikust kohendada.
Arter toob välja oma lemmikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles