Eesti bikiinifitnessi tšempion: kunstrinnad pole moeasi, vaid ka vajadus (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meister bikiinifitnessis Jekaterina Remets rääkis aasta alguses liigume.ee portaalile, et võistlustel hinnatakse naiselikkust, seetõttu on tal ka rinnaimplantaadid ja täitesüstidega huuled.
Eesti meister bikiinifitnessis Jekaterina Remets rääkis aasta alguses liigume.ee portaalile, et võistlustel hinnatakse naiselikkust, seetõttu on tal ka rinnaimplantaadid ja täitesüstidega huuled. Foto: Konstantin Sednev

Jekaterina Remets on Ida-Virumaalt pärit sportlane, kes on vaid mõne aastaga lennanud bikiinifitnessi tipptegijate sekka. Jekaterina räägib meie sõsarväljaandele Limon ausalt sellest, et mõni aasta tagasi lasi ta mõneti just oma karjääri tõttu endal kunstlikult rindu suurendada.

Remets, kes on eelmise aasta Eesti meister bikiinifitnessis, töötab igapäevaselt Viimsi Spa kui ka Sparta klubides personaaltreenerina. Ta selgitab, et bikiinifitnessis on rinnaoperatsioon isegi vajadus, mitte mingi moeasi. «Võistlustel hinnatakse peamiselt kahte asja: proportsioone ja naiselikkust. Ning mis proportsioonist ja naiselikkusest saame me ilma rindadeta rääkida?!»

Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015
Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015 Foto: Konstantin Sednev

Et võistlusvormi saada, on oluline kasvatada lihasmassi, kuid paraku tähendab see ka, et rasvavarud tühjenevad. Rinnad koosnevad aga peamiselt rasvast, seega on tavapärane, et väga heas vormis võistlusnaistel on rinnad väikesed. Nii otsustaski Jekaterina mõni aasta tagasi minna rinnaimplantaatide teed. Toona lasi ta paigaldada väikesed silikoonist implantaadid, kuid kuna need enam ei olnud kehaga proportsioonis, lasi ta kuu aega tagasi need välja vahetada ning oli esimene Eestis, kes on uudsete B-Lite implantaatide omanik.

B-Lite implantaadid on kergeimad maailmas ning neid kutsutakse ka rinnaoperatsioonide tulevikuks. Nüüd ongi Jekaterina rinnad märksa suuremad, kuid ka kaalult kerged. «Taastusperiood oli kiire ja kerge,» meenutab Remets. «Nädal pärast operatsiooni hakkasin ma taas kergelt treenima, kolm nädalat hiljem treenisin juba täisvõimsusel.»

Naine tunnistab, et elu implantaatidega on väga mugav – tema keha on paremas proportsioonis ja näeb naiselik välja. Riided istuvad paremini ning ka operatsioonist jäänud armid on praktiliselt nähtamatud. Ka ei karda ta linnalegende sukeldumisel või lennusõidul plahvatavatest kunstrindadest, need ajavad teda naerma. «Ning jah, ma usun, et meestele meeldib mu uus keha – ja see on minu jaoks oluline,» ei salga ta.

Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015
Jekaterina Remets on Eesti Meister bikiinifitnessis 2015 Foto: Konstantin Sednev

B-Lite Baltics OÜ juhataja Sten Dubin sõnas Limonile, et praegusel hetkel on vaid kaks naist Eestis uudsete implantaatide kandjad, kuid broneeringuid operatsioonideks nende partnerite juurdes on tehtud juba kümmekond. «B-Lite implantaadid on teistest omalaadsetest kuni 30 protsenti kergemad,» kinnitab ta. Dubin usub, et juba järgmiseks aastaks viiakse iga kolmas rinnaoperatsioon Eestis läbi just B-Lite implantaatidega ning need tõusevad kiirelt turuliidriks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles