Meestele: asjad, mida naised ei ütle, aga salamisi loodavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Naistel on meeste suhtes teatud ootused, mida nad arvavad, et ei peaks selgitama. Kallis mees, loe edasi ja saad teada, mida naine sinult ootab, aga ei pruugi seda sulle öelda. 

Naistel on mõned põhilised asjad, mida nad mehelt ootavad, vahendab BoldSky. Kusjuures see teeb naisi väga rõõmsaks, kui mees ilma ütlemata neid asju teeb.  

Naine eeldab, et mees näeks hea välja

See tähendab seda, et mees võiks olla hoolitsetud. Loomulikult ta armastab su iseloomu, muidu ta ei oleks sinuga koos, aga välja minnes soovib naine, et ta mees näeks hea välja. Naine tahab uhkusega oma mehega ringi käia ja teda oma sõpradele tutvustada.

Naine tahaks, et mees oleks puhas ja hoolitsetud

Hoia oma küüned korras ja keha puhtana. Naine ei pruugi sulle sellist asja otse öelda, aga ta ootab elementaarsetki puhtust.

Talle ei meeldi sinu garderoob

Paljud naised mõtlevad, miks mõni mees kannab näiteks ainult ühte värvi riideid selle asemel, et midagi uut proovida. Naine võib mõelda, et su garderoob vajab natukene värskendust.

Talle meeldiks, kui mees oleks romantiline

See meeldib kõikidele naistele, kui mees on romantiline, üllatab ja hoolitseb naise eest.

Mõnikord meeldib naisele üksi olla

Seda on nii raske mehele öelda, aga vahepeal on naisel vaja seda aega, et olla iseendaga. Samas on kindlasti ka mehel sellist aega tarvis, nii et arvestame sellega.

Talle meeldib, kui sa oled nutikas

Sa ei pea olema Einstein, aga naistele meeldib, kui nad saavad oma kaaslasega ka tõsistel ja intelligentsetel teemadel vestelda. Põhilised teadmised ja huvi ümbritseva vastu võiks ju olemas olla.

Naine tahab ennast tunda erilisena

See on üks asi, mida ükski naine ei ütle sulle otse välja. Aga, kui ta tunneb, et ta on eriline, siis sa saad väga palju plusspunkte. Naisele meeldib mõelda, et ka sina oled eriline, sest sul oli võimalik ta enda kõrvale valida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles