Lugeja hoiatab: ärge uskuge tutvumisportaalis meeste juttu!

Lugeja kiri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Minu lugu on pigem hoiatus naistele, et nad ei usuks mehi. Ma usun, et tegelikult on sellel teemal korduvalt kirjutatud, aga ega küll küllale liiga ei tee. Oma loo paneb kirja lugeja Inga.

Minu lugu on hoiatuseks naistele, kes on tutvumisportaalides. Ärge uskuge sinisilmselt mehi ja seda, mida nad kirjutavad. Ma saan aru, et üksikuid naisi on palju nii siin Eestis kui ka teisel pool lahte (ma mõtlen eestlasi) ja nad on väga meeleheitel. Kui nad leiavad portaalist mehe, kes tundub igati sümpaatne ja kes oskab ennast müüa – räägib, et on 30 aastat abielus olnud, naine jättis maha, kuna leidis uue; hoiab kodu ja põhiline, et on karsklane – siis naised on sillas ja hoiavad kümne küünega sellest mehest kinni.

Jah, see võib kõik õige olla, aga tekib ju ka küsimus: miks naine siis nii hea mehe maha jättis? Mehe vastus võib selle peale olla, et naised ongi sellised. Tegelikult jättis see naine mehe maha, kuna mees oli hoolimatu ja kalk ja tegelikult pidanud naise kõrvalt kogu aeg armukesi. Ja sama mees räägib seda juttu kümnetele ja kümnetele ning naised usuvad kõike! Pole vaja kohtudagi, kui juba on suur armastus! Nad kõik arvavad, et on sellele mehele ainukesed.

Tegelikult nii see pole, vaid sellel mehel on naised, keda magatada, nii Eestis ja ka Soomes. Muud ta tegelikult ei vajagi. Ning kui ta ei saa sulle kirjutada või telefonile vastata ning põhjendab, et on tööl, siis naised usuvadki...

Minu sõnum on järgmine: palun ärge uskuge, et te olete kellelgi ainuke! Ärge olge naiivsed ja ärge uskuge kõike, hoidke oma väärikust! Ärge klammerduge kellegi külge, sest tegelikult see mees vajabki ainult seksi ja muud mitte midagi. Milleks tal vaja lisakohustusi!? Enne pühendumist uurige põhjalikult järele, kellega on tegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles