«Spagaat ei tohi olla kinnisidee!»

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Sepp.
Kalle Sepp. Foto: Eero Vabamägi

Pühapäeva õhtul näosaate finaalis Georg Otsana üles astuv Kalle Sepp sattus Arteri huviorbiiti siis, kui publiku hulgast hakkas kostma ohkeid, et küll on ilus mees. Sepp arvab, et Eesti inimesed on tagasihoidlikud ja viisakad ning välist veetlust ülevoolavalt kiitma üldiselt ei kiputa.

Kalle Sepp (34) on näosaates esinenud nii Ivo Linna ja Elvis Presley kui ka 80ndate menuduo Modern Talking laulja Thomas Andersina. Neist kolmest tahaks Sepp ise kõige rohkem olla Elvise moodi, sest rock’n’roll on talle lapsest peale meeldinud: «Juuksegeelid, päikeseprillid, vägevad kingad – need on cool’id asjad.» Kadestanud pole ta ühtki kodumaist ega ka lääne staari, pigem on jälginud kaasartistide saavutusi aukartuse ja austusega. «Kui ma olen tahtnud kellegi moodi olla, siis on need mu isa ja vanaisa,» ütleb mees. «Nemad on minu eeskujud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles