Viis lihtsat nippi, kuidas saada hommikuinimeseks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Põhimõtteliselt ei ole mitte midagi hullemat, kui seda on hommikune äratuskella helin. Kui mõned inimesed tõusevad kohe rõõmsalt üles ja asuvad tegutsema, siis teiste jaoks on hommik kõige hullem vaenlane. Panime kirja mõned nipid, kuidas hommikuid enda jaoks meeldivamaks teha. 

  1. Planeeri enda päev ette. Üks võimalus on esimese asjana hommikul oma päev ette planeerida, vahendav Huffington Post. Mõtle välja vähemalt üks asi, mida sa väga ootad, olgu see kas või su lemmikkohv nurgapealsest kohvikust.
  2. Mediteeri. See on üks parimaid asju millega hommikut alustada, sest see puhastab meeled ja lõdvestab keha enne, kui päev algab. Piisab ainult sellest, kui sa keskendud kümme minutit oma hingamisele ja saad päeva alustada palju fokusseeritumalt. Kui sa arvad, et ei oska ise mediteerida, siis otsi Youtube’ist mõni õpetlik video ja saadki vaikselt pihta hakata.
  3. Söö hommikusööki. See võib kõlada loogilisena, aga vahepeal inimesed unustavad enne kodust väljaminekut midagi süüa. Hommikusöök on päeva kõige tähtsam eine, mis annab sulle energiat, et kõikide oma tegemistega alustada.
  4. Vali igal õhtul oma järgmise päeva riided välja. Kui sa näed hea välja, siis sa tunned ennast hästi ja enesekindlalt. Selleks, et hommikul mitte närvi minna, siis tasuks eelmisel õhtul oma kostüüm välja valida.
  5. Jaluta või sõida tööle koos sõbra või töökaaslasega. Alusta päeva positiivsete emotsioonidega, sest see seab hea tooni terveks päevaks. Mõtle, kui tore on igal hommikul sõbraga tööle jalutada, sul on mida oodata ja sellest võib saada teie hommikune rutiin. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles