Kuus asja, mida mees peab teadma üksi elavatest naistest (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Iseseisva naisega suhte loomine võib olla paras peavalu mehele, kes on harjunud kõike ise juhtima. Kui oled armunud enesekindlasse naisesse, kes ei rutta kokku kolima, tasub tema kohta teatud asju arvesse võtta.

Ta on emotsionaalselt tugev

Ta ei klammerdu sinu külge, et sa kõik tema vajadused kataksid. Kuna ta on harjunud üksi hakkama saama, on ta emotsionaalselt kuulikindel. Ta ei eelda, et mees tema eest seisaks, sest ta saab isegi omadega hakkama. Siiski ei tähenda see, et ta sind üldse ei vajaks. Kui elu läheb raskeks, oskad tema tugevust eriti kõrgelt hinnata, kirjutab Earthables.

Ta ei hakka sulle iga pisiasja ette kandma

Ära eelda, et ta helistab sulle iga kord, kui otsustab sõpradega välja minna või matkal käia. Tõenäoliselt teeb ta palju selliseid asju, millest sulle ei räägi, sest ta ei ole harjunud kellelegi oma käikusest ette kandma. See ei tähenda, et ta ei hooliks ja küllap hakkab ta suhte edenedes ka end rohkem avama. Pea meeles, et suhtele tuleb hästi kasuks, kui teil mõlemal on omi tegemisi ja kui sa tahad, et teie suhe toimiks, siis toeta teda ja ära hoia teda tagasi. 

Esialgu võib ta olla vaoshoitud

Suhte algstaadiumis on ta tõenäoliselt reserveeritud ja kaitseb seda, mis on talle kõige tähtsam. Kui õpid teda paremini tundma, laseb ta sind ka oma salamaailma.

Ta naudib head vestlust

Ta tahab rääkida olulistel teemadel ja ei ole nõus sellega, et teda ei kuulata. Samas on ta ka ise väga hea kuulaja.

Ta tahab sind, aga ei pruugi sind tingimata vajada

Iseseisev naine tahab oma partneriga koos aega veeta, aga ei sõltu temast. Tal pole midagi selle vastu, kui peab vahel omaette olema, mis tähendab, et ta tõesti naudib teie koos veedetud aega.

Ta vajab siiski aega omaette olemiseks

See, et ta on otsustanud sinuga olla, ei tähenda, et ta jätab kõik oma elus ripakile. Ta on harjunud üksi olema ja nõnda jõudu koguma, mis tähendab, et teineteisest eemal oldud aeg on talle oluline, et akusid laadida. Vaid nii suudab ta suhte kvaliteetaega täiel rinnal nautida. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles