Kuidas lõpetada kaaslasega raha pärast tülitsemine?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Selgus, et erinevad tarbimisharjumused ei pea suhtele saatuslikuks saama. Siin on mõned nõuanded, mis aitavad teil finantsasjadest paremini ja selgemalt rääkida. 

Kõigepealt tehke nimekiri sellest, mida te elult tahate. Need võiksid olla teie eesmärgid, unistused, karjäär, ootused perekonnale, mõni suurem ost või kaugem reis. Seejärel vaadake koos oma nimekirjad üle. Ilmselt on teil nii sarnaseid kui erinevaid punkte, vahendab Travel and Leisure. Leidke üles need asjad, mis on teile mõlemale olulised ja ühised. Need saavad teie sihtmärgiks ja hoiavad teid edaspidi mõttetuid kulutusi tegemast.

Seejärel vaadake üle, millised on teie tarbimisharjumused ja millele te tavaliselt raha kulutate. Lisaks oleks hea, kui te räägiksite iga päev omavahel läbi, mille peale te plaanite raha kulutada. See ei tähenda seda, et peaksite iga päev tund aeg oma kulutustest rääkima, vaid kiire ülevaade, mille peale kummalgi raha sel päeval raha kulub. Nii saate oma kulutustest ülevaate ja hoiate eesmärgid silme ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles