Tüüpilised vead, mida parfüümi kandmisel tehakse

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kõik naised ja mehed ka armastavad häid parfüüme, aga siiski on mõned tüüpilised vead, mida inimesed parfüümi kandmisel teevad. 

BoldSky.comi vahendusel saad teada, milliseid vigu võiksid vältida enne, kui investeerid järgmisesse kallisse parfüümi. 

  1. Randmete hõõrumine pärast nende lõhnastamist. See on ilmselt kõige suurem ja tüüpilisem viga, mida inimesed teevad, sest nii lõhutakse lõhnas olevad molekulid ja parfüüm ei püsi kaua peal.
  2. Kehakreemi mitte kasutamine. Selleks, et parfüüm püsiks kauem peal, piserda seda niisutatud nahale. Eriti tõhus on kasutada sama marki kreemi ja parfüümi.
  3. Lõhna piserdamine ainult randmetele. Parfüümi võiks kanda randmetele, kaelale ja kõrvade juurde, sest kehakuumus aktiveerib lõhna ja need kohad pulseerivad kõige paremini.
  4. Lõhnade hoidmine vales kohas. Parfüüm peaks asuma jahedas ja kuivas, nii kaugel päikesevalgusest kui võimalik. See takistab lõhna hävimist. Kusjuures külmkapp oleks kõige parem koht, kus lõhna hoida.
  5. Kopeerimine. Vahest tundub kellegi teise lõhn nii hea ja ostetakse endale samasugune, aga see ei pruugi sulle üldse sobida. Sama parfüüm lõhnab iga inimese peal natukene erinevalt.
  6. Riiete lõhnastamine. Lõhnad võivad riideid rikkuda ja neile pleki jätta, mistõttu on see väga halb idee. Parem käi pesemas ja lõhnasta enda keha mitte riideid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles