Kaja Kallas: tahan mehele alt üles vaadata

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Erakogu

Reformierakonna ühe liidri Siim Kallase poliitikasse pürgiv tütar, vandeadvokaat Kaja Kallas (33) hindab mehes intellekti ning võimalust talle alt üles vaadata ja tema üle uhke olla, kuid samuti ka füüsilist tõmmet, kirjutab Kroonika.

Viimasel ajal end Taavi Veskimägi seltsis seltskonnas ilmutanud Kaja on olnud juba korra abieluski, kuid purunenud liidu järel hindas naine oma senised seisukohad ümber - parem mitte maalida suuri plaane, sest elul on sulle alati üllatusi varuks.

«Ma ikkagi abiellusin mõttega, et olen elu lõpuni abielus selle ühe ja ainsa inimesega, me saame lapsed ja kõik, aga ei läinud nii,» tõdes Kaja Kroonikale antud intervjuus.

Taavi Veskimägi kohta märkis naine, et nad tunnevad teineteist ammusest ajast ning on käinud koos palju suusatamas ja väljas, kuid «igast väljaskäimisest ei sünni veel abielu».

Küsimusele, kas ta oleks vajadusel valmis talitama oma ema moodi, kes võttis end arstiametist priiks ja järgnes mehele Brüsselisse, vastas Kaja, et on ka sõpradele selleteemalises vestluses öelnud, et oleks hea meelega lihtsalt kellegi naine. Austajatest polevat tal aga kunagi puudust olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles