Uus lugejamäng: kirjuta meile ja võida 100-eurone kinkekaart

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mida sina arvad iluvigade korrigeerimise protseduuridest nagu IPL ja laserprotseduurid, täitesüstid, mesoteraapia ja kõige rohkem kirgi küttev Botox? Kas oled midagi enda nahal proovinud? Miks? Milliseid protseduure sa kaaluksid, milliseid aga mitte mingi hinna eest?

Kirjuta meile oma mõtetest ning võida Melior Clinics 100-eurone kinkekaart!

Melior Clinics on laia tegevusvaldkonnaga kliinik, mis novembrikuus avas oma uksed Tallinna kesklinnas, Stockmanni kaubamajas. Kliiniku lipukirjaks on «Tere tulemas ilu ja tervise maailma!» ning seal tegeletakse nii ilu kui tervisega – ühe katuse all saavad kokku nii üldmeditsiinilise haridusega arstid kui ka uusimate seadmetega varustatud luksuslik ilukliinik. Kõik ikka selleks, et aidata säilitada ilu ning parandada tervist.

Veel ootab ühe meeldiva üllatusena Melior Clinics kliente pikk nimekiri uutest keha- ja noorendamishooldustest. Kliiniku varustuse hulka kuuluvad nüüd ka paljud tuntud ja tunnustatud tipptehnoloogial põhinevad iluraviaparaadid ja laserseadmed, mille efektiivsus on ennast maailmas juba pikaajaliselt tõestanud.

Teie kirju ootame 4. detsembrini aadressil naine@postimees.ee, märksõnaga «lugejamäng».

5. detsembril loosime kõikide osalenute vahel välja 100-eurose Melior Clinics kliiniku kinkekaardi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles