Väljaanne: Eesti on ilutoodete maailmas järgmine Korea!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joik
Joik Foto: Ilufirmad

«Kui asi puudutab ilutooteid, siis see väike Euroopa riik võib olla järgmine Korea,» kirjutab elustiiliajakiri Nylon. 

Ilumaailma legendaarsetest toodetest rääkides oleme me ammu ületanud Prantsusmaa piirid, kuigi jääme alati hindama seal valmistatavat mitsellaarvett. Viimastel aastatel on näiteks ilma teinud Korea iluproduktid – losjoonid, maskid ja justkui selfi-filtreid lisavad praimerid, neid hindavad nii kodused kasutajad kui ka iluprofid.

«Nüüd aga võib vist öelda, et oleme avastanud järgmise riigi, mis tuleb potentsiaalselt välja uue turuhullusega – Eesti,» kirjutab Nylon. «Ei, eestlastel pole nii pikaajalist nahahooldustraditsiooni nagu Aasia riikidel või mõningatel oma Euroopa naabritel, aga nad tõesti näevad vaeva, et seda heastada!»

Euromonitori andmetel on Eesti ilu- ja isikliku hügieeni toodete turg viimasel ajal püsivalt kasvanud ning põhjuseks võib pidada Eesti-sisest karmi konkurentsi. «See on märkimisväärne, arvestades riigi vähenevat populatsiooni. Võib-olla on see just põhjus, miks eestlastest ettevõtjad toovad oma suurepärased tooted ja ideoloogia maailmaturule?»

Nylon toob ka välja viis Eesti brändi, mida nende lugejaskond ehk veel ei tea, kuid peaks teadma. Siin on ilumaailma hitihoiatused!

  1. Lumi Cosmetics
  2. Vestige Verdant
  3. JOIK
  4. Turbliss
  5. Domina Elegans (D’Difference)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles