Mida teha, kui sulle meeldib magada soojas, aga kaaslasele külmas toas?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Loe seda enne, kui hakkate eraldi tubades magama. 

Mõned inimesed armastavad magada külmas toas ja teistele meeldib, kui magamistoas on mõnusalt soe. See ei ole mingi probleem, kui sa elad ja magad üksinda, aga jagades voodit kellegi teisega, kes ei nõustu sinu valitud temperatuuriga, siis võib sellest saada igaõhtune probleem. Siin on kolm nõuannet, mida teha, et leida probleemile lahendus. 

  1. Leidke kompromiss. Oletame, et ühele teist meeldib, kui toas on 22 kraadi sooja ja teisele meeldiks 18 kraadi, siis kompromiss oleks 20 kraadi.
  2. Vali sobivad riided. Võib olla pead ostma endale soojema pidžaama või su kaaslane tahaks äkki õhemat tekki, et tal ei hakkaks palav. Siin on erinevaid variante, mida katsetada, vastavalt teie vajadustele.
  3. Ostke endale suurem voodi. Kaks täiskasvanud inimest võiks investeerida korralikku ja laia voodisse. See, kes eelistab jahedamat temperatuuri, ei pea magama suure tekihunnikukõrval, mis tema külge pidevalt soojendab.

Õhtul unisena on väga kerge kaaslase peale pahuraks saada kas või nii väikese asja pärast nagu toa temperatuur. Kokkuvõttes olete selles olukorras kahekesti ja mõelge juba eos välja sobiv lahendus, et mitte igal õhtul enne voodisse minekut tülitseda, vahendab PureWow.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles