Aga koidikud on siin sportlikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise teatris kunstniku-rekvisiitorina töötav Kadri Kaur käib nädalas neli-viis korda trennis varahommikul, kui ööpimedus pole veel taandunud. «Mulle annab see palju energiat,» kinnitab ta.
Vanemuise teatris kunstniku-rekvisiitorina töötav Kadri Kaur käib nädalas neli-viis korda trennis varahommikul, kui ööpimedus pole veel taandunud. «Mulle annab see palju energiat,» kinnitab ta. Foto: Margus Ansu

Enamik peab seda ilmselt füüsiliselt vastuvõetamatuks, et trenni võiks teha hommikul enne tööpäeva algust. Kuid need, kes seda suudavad, on avastanud, et varasel harjutamisel on palju plusse.

Õnne Haljasorg peab hommikul saatma tütre kooli ja viima poja lasteaeda, ent jõuab siiski enne tööle asumist vähemalt korra nädalas veel trennigi teha. Niisugune suutlikkus, tunnistab hulgikaubandusettevõtte AbeStock müügiesindajana tegutsev Haljasorg, nõuab päeva korralikku planeerimist. Kuid mitte ainult. Lisaks tuleb suuta hommikul varakult ärgata, ja see, tunnistab Haljasorg (32), pole sugugi lihtne. «Hea meelega magaks kauem,» ütleb ta. «Aga sa pead lihtsalt üles tulema. Sest on kohustusi, mida peab täitma.»

Üheks kohustuseks on ta võtnud juba suvest saati jõuda hommikuti Tartu kesklinnas Healthy Attitude FitClubi EMS-trenni. See elektriimpulsside abil tehtav üldkehaline treening käib kiirelt, ent tõhusalt: 20 minutit pluss riietumine-pesemine – ja tehtud! «Saan power’i kätte ja lähen päevatoimetustega edasi,» lausub Haljasorg. Kuna trenni eririietuse saab kohapeal ning pärast lähevad särk ja püksid sealsamas pesumasinasse, pole isegi muret, et peaks higiseid dresse päev läbi kotis kaasa kandma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles