Kuidas saada voodis seda, mida sa tahad?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meil kõigil on omad fantaasiad ning teatud tegevused, mis mõjuvad kuumemalt kui teised. Kuidas tagada, et iga voodielamus oleks meeleline ja mõnus kogemus?

Teadupoolest ei ole inimesed mõtetelugejad, seepärast pole ka mõtet eeldada, et piisab vaid pilgust partneri silmadesse ja juba ta teab, mida sinuga ette võtta. Kui sa pole just romantilise filmi peategelane, tuleb selleks, et voodis saada täpselt seda, mida sa soovid, panustada aega ja energiat.

Peadpööritav seks on aga täiesti reaalne tulemus, milleni pürgida iga kord. Livestrong annab head nõu, milliste sammude abil sinna jõuda.

1. Ütle see välja. Kõik seksiterapeudid soovitavad esimese asjana oma soove kommunikeerida ja seda hea põhjusega. Aprillis 2016 läbi viidud uuring tõestas, et paarid, kes omavahel seksist räägivad, on ka rohkem sünkroonis ning üldse on neil parem voodielu. Meie seksuaalsus areneb pidevalt ning kui sa oma soove ei väljenda, ei tea partner, mis sinu jaoks töötab ja mis mitte.

2. Näita ette. Lisaks rääkimisele on võimas vahend ka ise ette näitamine. Kui sa soovid, et teatud osa sinu kehast puudutataks teatud viisil, on kõige lihtsam oma kätega see tegevus läbi viia. Kui partner sama ei oska, võid tema kätt õrnalt juhtida.

3. Loe erootilist kirjandust või vaata erootilisi filme. Kui sinu jaoks valmistab sõnadega soovide väljendamine ebamugavust või on sul raske oma soove demonstreerida, siis on vürtsised teosed just sinule. Erutus algab just ajust, me oleme ehitatud nii, et reageerime erootilistele stiimulitele nii sõnas kui pildis. Kui sa ihkad proovida uusi asju, aga ei tea, mis tundeid see sinus tekitab, on filmide vaatamine hea algus.

4. Mängi mänge. Mängimiseks pole me kunagi liiga vanad, eriti, kui asi puudutab seksi! Vürtsikad mängud on hea viis, et teada saada, mis su partnerit erutab, samas lähendavad mängud teid omavahel. Uudsus paneb meie keha tootma aga mõnuhormooni dopamiin, mis tähendab, et kogu kogemus on veelgi lõbusam. Ideid pakub internet, aga siin on mõned: seksikas pantomiim, stripp-pokker, tõde või tegu (teemaks muidugi seksikad elamused!).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles