Õhtune suupiste: õhulised juustupadjakesed

Juustupadjad.

FOTO: Ragne Värk

Need õhulised, samas aga tummised juustupadjakesed lausa tekitavad sõltuvust. Kergelt köömnemekiga küpsised sobivad ideaalselt valmistamiseks näiteks ootamatutele külalistele.  

Õhulised juustupadjakesed

ca 50 tk

  • 3 dl jahu
  • 2 tl köömneid
  • suur peotäis (tugevamaitselist) juustu, riivituna
  • paar näpuotsatäit soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g võid, toasooja
  • 150 g toorjuustu, toasooja

Sega retsepti 5 esimest komponenti omavahel. Lisa või ja toorjuust ning sõtku tainas ühtlaseks massiks. Lase tainal külmkapis seista ca 15 min. Seejärel rulli tainas jahusel pinnal u 0,5-1 cm paksuseks ning lõika see noaga pisikesteks ruutudeks. Küpseta 180 kraadi juures 15-17 min.

Tagasi üles