Alicia Keysi ilusa näonaha saladus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alicia Keys
Alicia Keys Foto: SCANPIX

«Ma ei taha enam varjata oma nägu, mõtteid, hinge, unistusi, raskusi ja emotsionaalset kasvu,» selgitas lauljanna.  Lisaks rääkis Alicia Keys, mida ta teeb selleks, et säilitada ilusat ja klaari näonahka. 

Mäletatavasti loobus Alicia Keys mõni aeg tagasi meigi kandmisest. Sellest ajast saadik on 35-aastane lauljanna pidanud ennast pidevalt avalikkuse eest kaitsma ning selgitama, miks ta otsustab edaspidi ilma meigita käia.

 

A photo posted by New York Magazine (@nymag) on

ELLE Magazine küsitles Alicia käest, mida ta teeb selleks, et hoida oma nägu ilusa ja puhtana? Väidetavalt olla staar loobunud täielikult juustust. «Mul läks päris palju aega, et nägu puhtaks ja klaariks saada. Ma tean, mida tähendab, kui su nägu on täis punne ja vinne. Kui ma kuus aastat tagasi rasedaks jäin, siis ma hakkasin tasapisi loobuma piimatoodetest ja jõin palju rohkem vett, mis muutis mu naha palju ilusamaks,» rääkis Alicia Keys.

«Ma tundsin pidevat survet näha välja selline nagu muusikatööstus staarilt ootab, aga nüüd ma ei tunne seda enam,» selgitas naine. Alicia rääkis lisaks oma elust ja karjäärist, mida saab lugeda ELLE’i ajakirjast ja vaadata allolevast videost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles