Reikiõpetaja: inimesed ühinevad oma vaimse poolega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reikiõpetaja Tõnu Aru (71) usub, et inimkond on suurema ja rängema töö arengus ära teinud - nüüd oleme külluse lävel, avamas lugupidamise ja oma tõelise olemuse mängu, selgub ajakirjast Naised.
 

Kui aastad 1987 ja 2002 olid Tõnu sõnul suurte muutuste algusaastad, kui inimesed liikusid uude energiasse, milles ei lepita enam lihtsalt armastusega, vaid õpitakse tingimusteta armastust, siis praeguseks on arengu kiirendus kasvanud üle saja tuhande kordseks.

«Loobutakse üha enam hinnangutest, inimsuhete kvaliteet muutub,» märkis Tõnu, lisades, et oleme ühinemas oma teise poolega, teise minaga, vaimse poolega.

Veel rääkis Tõnu, et kõik probleemid meie elus on seotud väga tähtsa põhjusega ja see on meie arenguline vajadus, mäng, mille sisuks on muutumise vajadus. «Me ju õpime tingimatust. Tingimatus jälgimises on mõistev, tänulik, armastav lähenemine probleemile - see ongi tervenemise sügavam tähendus.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles