Härrasmehed räägivad: miks mehed saadavad naistele segaseid signaale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Kas oled kunagi suhelnud mehega, kes ühel hetkel annab sulle märku, et ta on sinust väga huvitatud ja teisel hetkel on külm nagu jää? Kui jah, siis sa ei ole ainuke. Naised kogevad tihti seda fenomeni, millele püüame nüüd natukene selgust tuua. 

Vahepeal tundub, et mehed on segaduses. Nad ei suuda ära otsustada, kas naine meeldib neile või mitte. Verily Magazine küsis härrasmeestelt selgitusi, miks mehed saadavad naistele segaseid märguandeid. Loe lähemalt, mida mehed vastasid.

  1. Mehel võib olla hea põhjus selleks, et asju rahulikult ja aeglaselt võtta. Üllataval kombel mõjutavad mehe otsustuskindlust asjad, mis toimuvad väljaspool suhteid. Näiteks võib see, kas mees kutsub naise välja või mitte, võib sõltuda sellest, kuidas mehel parajasti tööl või karjääris asjad kulgevad. Teiseks võib mehe enesekindluse hävitada varasemad kogemused naistega, kes keeldusid kohtingukutset vastu võtmast.
  2. Naine võiks mehele selgemaid vihjeid anda. Enamikku mehi iseloomustab kommunikatsiooniprobleem. Mees võib olla tahaks isegi naist välja kutsuda, aga ta ei leia selleks sobivaid sõnu. Naise ülesanne ongi vahepeal mehele selgelt märku anda, et ta on huvitatud sellest, et mees teda kiiremas korras kohtingule kutsuks.
  3. Mees ei pruugi naisest nii huvitatud olla. Seda on meestel valus tunnistada ja naistel valus kuulda, aga vahepeal ei ole mees lihtsalt naisest nii väga huvitatud, et teda kohtingule kutsuda. Kui mees peab selleks pikemalt järele mõtlema, kas ta tahab naisega välja minna või mitte, siis see on ilmselgelt signaal, et ta ei ole nii teemas, kui naise sooviks.
  4. Võib olla keskendud sa valele mehele. Meestes seas on «pahad kutid», kes saavad millegi pärast naistelt kõige rohkem tähelepanu ja «head mehed» lükatakse kõrvale enne, kui neid tundma õpitakse. Asi ei ole isegi selles, et naised ei näeks häid mehi, lihtsalt teised on põnevamad ja nendest räägitakse rohkem. Mehed, kes näitavad oma huvi kergesti välja, on tihtipeale just need «pahad kutid», kellele meeldib hoida naiste tähelepanu enda peal. Toredad mehed kutsuvad natuke aralt, aga kindlameelselt naise välja, aga viimane tihtipeale lihtsalt keeldub, sest ta mõtted on vallutanud keegi teine. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles