Supermodell lahkus Trumpi modelliagentuurist

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maggie Rizer attends The Cinema Society and Piaget's "The Twilight Saga: Eclipse" screening at the Crosby Street Hotel.
Maggie Rizer attends The Cinema Society and Piaget's "The Twilight Saga: Eclipse" screening at the Crosby Street Hotel. Foto: Steve Eichner/ Editorial/ Scanpix

Modell Maggie Rizer teatas pühapäeval, et ta lahkub oma kauaaegsest modelliagentuurist Trump Model Management. Põhjuseks tõi naine välja probleemid agentuuri looja Donald Trumpiga. 

Supermodell ja kolme lapse ema Maggie Rizer avaldas pühapäeval Instagrammis foto, mille pealkirjas selgitab naine, et ta ei taha enam Trumpi brändiga tegemist teha. Page Sixi vahendusel saab lugeda, et Rizer allkirjastas 2008ndal aastal lepingu Trumpi modelliagentuuriga, et teha comebacki modellimaailmas.

Modell kirjutab oma postituse all, et tal olid väga head suhted oma agendi Corinne Nicolasega Trumpi agentuurist, kes toetas teda ajal, kui modell hakkas lapsepuhkuselt tagasi tööellu suunduma. «Seda öeldes, olles naine, ema, ameeriklane ja inimene, ei saa ma ärgata üles kolmapäeva hommikul ja mõelda, et ma olen isegi natukene seotud Trumpi brändiga. Ma võlgnen selle oma lastele ja iseendale, et ma seisan selle eest, millesse ma usun ja see on selline maailm, kus Donald Trumpil ei ole õigust otsustada meie riigi tuleviku üle,» põhjendas naine oma otsust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles