Pilkupüüdvad fotod: tume romantika Helen Valk-Varavini uues pesukollektsioonis

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ruslan Varavin

Disainer Helen Valk-Varavin on loonud uue kollektsiooni, mis toob uutmoodi romantikat iga naise pesuvalikusse. Erilised detailid on loodud selleks, et pesu võiks täita ka ehte funktsiooni.

Foto: Ruslan Varavin

«Uues kollektsioonis olen rohkem rõhku pannud just sellistele esemetele, mida võib kombineerida oma ülerõivastega, näiteks ruumiliste lilledega kaunistatud kraedega camid ja bodid,» rääkis Helen Valk-Varavin oma loomingust.

Foto: Ruslan Varavin

Sel sügishooajal ülerõivastuses ülipopulaarsed juveelivärvid on Heleni kollektsioonis jõudnud ka pesudisaini. Naturaalne siidsatiin kangas annab erilise toonisügavuse, mis paneb esemed tõeliselt särama.

Foto: Ruslan Varavin

«Pesudisaini puhul on oluline pakkuda esemeid, mida kandjal on lihtne harmoneerida oma ülejäänud garderoobi ja sel sügisel on kahtlemata tugevad tumedad toonid väga populaarsed olnud,» rääkis Helen Valk-Varavin uuest värvivalikust.

Foto: Ruslan Varavin

Kollektsioon on eranditult valminud naturaalsetest kangastest, siidi kõrvale on kasutatud puuvillast pitsi ja võrkkangast. 

Foto: Ruslan Varavin
Foto: Ruslan Varavin
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles