Tähtkujude armastusväärseimad omadused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi kogu inimkonda on raske vaid kaheteistkümne sodiaagimärgi alla liigitada, on meis jooni, mis teiste tähtkujude puhul nii märgatavalt välja ei paista.

Nende eripärade eest armastavad ja hindavad teised meid ainult rohkem, kirjutas Idiva.

Jäär

Sinu kirglikkus ei jää märkamata. Rääkides millestki südamelähedasest, löövad Jäära silmad ja kogu olemus särama. Kui sul on millegi vastu tugevad tunded, annad endast alati kõik, et asjast rohkem teada ja selle nimel tegutseda.

Sõnn

Sõnnil on anne mäletada seda, mille kõik teised hetkega unustavad. Mida me küll peale hakkaksime, kui poleks sinu usaldusväärsust? Aitäh sulle toetava õla, nõu ja selle eest, et alati olemas oled. See on üks sinu erilistest omadustest, millega teiste südame võidad.

Kaksikud

Muretu Kaksikute märgi all sündinu jaoks tuleb naer loomulikult. Sinu kaaslased sulavad, kui neid taas kord enda tähelepanekutega naerma paned. Kaksikuid on õnnistatud suurepärase huumorimeelega, millega ta teiste südamesse tee leiab.

Vähk

Välise kesta sees on kõige pehmem ja armsam süda - Vähk usub, et suudab seda peita, kuid ei mõista, et see on tema suurim kingitus. Üks armastusväärsemaid omadusi sinus on viis, kuidas hoiad enda kodu ja perekonda, kes lõppude lõpuks on meie väärtuslikumad kalliskivid.

Lõvi

Sinu nimel võiks nutta ja surra. Kes teaks lojaalsuse tähendust paremini kui loomariigi kuningas-kuninganna? Lõvid ületavad kõiki enda võimsate loomalike instinktidega ja kaitsevad lähedasi iga hinna eest.

Neitsi

Olgu tegemist romantilise kohtingu, ettekande või lõbureisiga, muudavad Neitsid selle enda planeerimise ja detailitäpsusega täiuslikuks. Nad hoolivad alati natuke rohkem kui teised, et iga dokument ja kogemus oleks mäletamist väärt!

Kaalud

Kaalude tähtkuju esindajaid reedavad silmad, mis paljastavad, kui sügavalt ta hindab ja mõistab kõiges ilu, mida teised ei suuda märgata. Sinu komplimendid tulevad südamest ja panevad seetõttu inimesed särama.

Skorpion

Et Skorpionit armastada, peab enne tema poolt armastatud olema. Selle paeluva veemärgi soe lähedus on kõik, mida vaja teada ja tunda, et teda armastada. Sinu stiil on ainulaadne ja mõju igavene.

Ambur

Kus kõik näevad pilvi, näed sina hõbedast taevast ning lisaks kisud teised kaasa endaga vaadet imetlema. Amburil on kummastav võime motiveerida ja teistele lootust tuua. Võib-olla on see sinu armastus elu vastu. Võib-olla on see vaid Amburitele teadaolev salaretsept, kuid mis kindel – kõik armastavad sind, et neid naeratama suudad panna.

Kaljukits

Kaljukits on eriline oma pühendumise poolest. Sind ümbritseb sügavus ja siirus ning kõike, mis ette võtad, teed südamega. Sestap teame, et kui kellelegi armastust avaldad, mõtled seda tõsiselt.

Veevalaja

Sind armastatakse, sest aitad teistel otsustada. Kõige heitlikemal hetkedel näitab just Veevalaja suunda, utsitab õrnalt edasi liikuma ja tagasi vaadata ei luba.

Kalad

Kui poetame pisara, saadab ta meile kõige õrnema pilgu, pühib meie pisarad ning siis ka enda omad – see teebki Kalade tähtkujus sündinust armsaima inimese.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles