Viis pluss-suuruses modelli, keda Instagrammis järgida

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Graham
Ashley Graham Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ/AFP

2016 on kindlasti olnud pluss-suuruses modellide jaoks väga edukas aasta. Nad on vallutanud nii moelavad kui sotsiaalmeedia. Vaatamegi lähemalt, milliseid inspireerivaid modelle võiks Instagrammis järgida. 

Iskra Lawrence

 

A photo posted by Iskra lawrence✨ (@iamiskra) on

26-aastane Iskra tegi ilma just sel aastal, aga kogemust on tal juba mitme aasta jagu, vahendab SoFeminine.co.uk. Naine postitas aprillis sotsiaalmeediasse pildi, kus ta lamas voodis kartulikrõpsu pakkide vahel ja pühendas oma pildi kõigile, kes olid teda varem «paksuks lehmaks» sõimanud. Pilt sai tohutu populaarseks nagu naine isegi. Vaata rohkem naise Instagramist.

Ashley Graham

Ashley on esimene pluss-suuruses modell, kellel õnnestus saada Sports Illustrated ajakirja kaanele. Lisaks teeb ta koostööd Vogue’i, Harper’s Bazaari, Elle’i ja Glamouriga. Ta on moemaailmas tuntud modell ja ta on esinenud ka paljudes telesaadetes, Instagrammis on tal juba üle 2,5 miljoni järgija.

Candice Huffine

Candice Huffine on esimene pluss-suuruses modell, kes valiti kuulsasse ja mainekasse Pirelli kalendrisse. Ta hakkas modellindusega tegelema juba noorena, aga ainult üks agentuur ütles talle «jah» sel ajal, kui keegi ei teadnud, kes on üldse pluss-suuruses modellid.

Alessandra Garcia

Ta koostööd teinud mitmete tuntud brändidega nagu H&M, Forever 21 ja Vogue Itaalia. Pole ime, et me näeme teda igal pool, sest tal on praegu neli agentuuri üle maailma.

Danielle Brooks

 

A photo posted by Danielle Brooks (@daniebb3) on

Danielle Brooks on osalenud mitmes teleseriaalis ja nüüd on ta täiskohaga modell pluss-suuruses naistele mõeldud riietebrändile Lane Bryant. Vaata kindlasti tema Instagrammi kontot, tema lõbus olek paistab juba piltidelt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles