80-aastane meesmodell vallutab Hiina moelavasid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Modellid ei ole tavaliselt vanemad inimesed, rääkimata sellest, et nad oleksid 80-aastased. See vanaisa tõestab, et vanus on ainult number ja kunagi ei ole liiga hilja, et elus uusi asju ette võtta. 

Wang Deshun on näitleja ja kunstnik Hiinast, kelle üks eesmärkidest on vanust trotsides heas vormis olla ja uusi asju proovida. Eelmisel aastal sai ta võimaluse osaleda Hiina moenädalal, mis avas talle väga uusi uksi ja toona 79-aastase modelli karjäär sai alguse just sealt. Vaata pilte Deshunist Hiina moenädalalt siit.

Pärast oma ülesastumist Hiina moenädalal sai Deshunist ikoon, keda kutsutakse ka «Hiina kõige kuumemaks vanaisaks». Ta on inspiratsiooniks paljudele oma fännidele ja rõhutab, et mitte kunagi ei tohi alla anda ja alati tasub oma unistuste poole püüelda. «Kõik algab sinu peast, mitte su vanusest. Loodus otsustab, kui vanad me oleme, aga meie otsustame, kuidas me mõtleme,» ütles Deshun The New York Timesile.

Deshun on tõeline inspiratsioon nii vanadele kui noortele. Modell avaldas hiljuti Youtube'is ennast tutvustava video, mida on vaadatud juba 300 000 korda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles