Pitsid sahtlist välja: sügistalve ihaldatuimad pesutrendid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: women'secret

Pesu on naiste jaoks enamasti väga hinge- ja ihulähedane teema. Meile meeldib imetleda pitse, satse ja siidjaid materjale, meile meeldib end ilusas pesus peegli ees keerutada ning meile meeldib, kui me teame – mõnusate sügisrõivaste all on ihu vastas midagi eriti lähedast ja mugavat. Aeg-ajalt tasub oma pesusahtlit aga uuendada ning miks mitte võtta see praegu ette, kui poodidesse on jõudnud värsked sügistalvised kollektsioonid.

Tänapäeval ei ole seksikas pesu automaatselt ebamugav, ning vastupidi, mugav ei tähenda ainult lohvakaid vanaemaalukaid. Uurisime, milliseid valikuid soovitavad Eesti pesuasjatundjad neljaks erinevaks puhuks. Kui sammud pesupoodi sead, siis ära pelga teenindajalt nõu küsida – pesu istub kõige paremini ainult siis, kui see on täpselt õiges mõõdus ning silma järgi seda valida pole mõttekas.

Kui eelistad sportlikku joont

Change'i (vasakult kaks esimest) ja Women'secreti spordirinnahoidjad
Change'i (vasakult kaks esimest) ja Women'secreti spordirinnahoidjad Foto: Tootjad / Postimees

Teadupoolest on suurim rumalus minna sportima ilma spetsiaalse rinnahoidjata, sellepärast tasub aktiivse eluviisi harrastajatel kindlasti varuda endale paar või kaks kvaliteetseid spordirinnahoidjaid. Change pesupoest leiab spetsiaalsest hingavast materjalist spordirinnahoidja, mis aitab hoida keha kuivana, samas pakub see ka tugevat toestust. Boonuseks on reguleeritavad paelad, mis tagavad, et tükk istub hästi seljas ning sportimisel saad vaid iseendale keskenduda, mitte ei pea rinnahoidjat pidevalt sikutama ja sättima. Hispaania pesubränd Women’secret, mille lipulauseks on «naiste poolt ja naistele loodud», pakub aga oma valikus näiteks push-up spordirinnahoidjat, mis annab treeningutele uue, märksa seksikama hõngu. Samas ei tähenda nimetus spordirinnahoidja, et seda vaid aeroobikasaalis kanda tohiks – tegemist on pesutükiga, mis sobib aktiivse naise ellu vaat et igal hetkel.

Mõnusalt kamina ees keras

Valik Change'i ja Women'secreti selle hooaja pesu
Valik Change'i ja Women'secreti selle hooaja pesu Foto: Tootjad / Postimees

Sügisel armastame me üle kõige varbad villaste sokkide sisse torgata (ideaalsel juhul vanaema kootud), juua liitrite viisi erinevaid imelisi teid ning istuda elava tule valguses, seljas mõnusad pehmed koduriided. Sügisene mõtiskluste ja koduse hubasuse nautimise aeg aga eeldab, et tunned end oma kehas ja keha vastu puutuvas hästi. Nii võib Women’secreti valiku hulgast leida nii attitude’iga esemeid, pehmest ja mugavast puuvillast ööriideid, jumpsuit’e, body'sid kui ka omavahel kombineeritavaid rõivaid. Change pakub samuti hooaja värvitoonides – bordoopunases ja mustas – puuvillast pesu ning kui käepärast pole võtta vanaema, saab ka «vanaemasokid» kaasa haarata poeriiulilt.

Lapseootel rokkstaarid

Women'secreti pesu rasedale naisele ja Change'i imetamisrinnahoidja (vasakult teine)
Women'secreti pesu rasedale naisele ja Change'i imetamisrinnahoidja (vasakult teine) Foto: Tootjad / Postimees

Women’secreti silmis on tulevased emmed täielikud rokkstaarid ja seepärast pakutakse ülipehmest ja nahasõbralikust materjalist pidžaamasid, toppe ja öösärke eriti vägevate sõnumitega, mis aitavad seda kõigile kuulutada. Change’i imetava ema rinnahoidja on aga disainitud nii, et sobib kandmiseks juba raseduse ajal. Lapseootuse ajal rindade suurus muutub ja kuna imetamisrinnahoidjate korvi osa on elastsest materjalist, mugandub see rindade suurusega hoides samal ajal rindu siiski kaunis vormis. Spetsiaalne mudel on disainitud nii, et see on kandes lisaks ilusale väljanägemisele ka pehme ja mugav, pakkudes seejuures rinnale korralikku toestust.

Seksikad pitsid

Valik Change'i ja Women'secreti selle hooaja pesu
Valik Change'i ja Women'secreti selle hooaja pesu Foto: Tootjad / Postimees

Kätte on jõudnud õnnis aeg ka naistele, kes eelistavadki ainult puuvillaseid, naturaalseid materjale. Enam ei ole puuvill igav ja ilmetu, vaid Women’secreti kollektsiooni hulgas on ka sellest materjalist seksikam kollektsioon. Ekstravagantsema stiili eelistajad aga võivad katsetada luksuslike klassikaliste värvitoonide ja õhkõrna pitsi kombinatsioonaga, millele annab maitset läbikumavad mustrid ja maitsekalt julged lõiked.

Samas ei maksa karta, et romantilise stiili ihalejad vaeslapse ossa jäävad – see on pesumaailmas alati trendikas. Poelettidelt ei puudu ka hitt-toode bralette, mille romantiline pitsiline joon on saanud moodsate naiste lemmikuks. Ka nö igapäevapesu ehib sel hooajal sageli pits – pitsiga kaunistatud õlapaelad seljal lisavad sensuaalsust ja luksuslikkust. Change’i valikus on sel sügisel trendikaimad sügavad toonid, erineva lõikega ja paeladeasetusega rinnahoidjad aga tagavad hea toestuse ning sobivuse ka erinevalõikeliste peokleitide alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles