Kolm trikki, kuidas saavutada kunstripsme-efekt

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pidudehooaeg on kohe ukse ees ning nii mõnigi kord tuleb otse kontorist glamuursele üritusele joosta. Kui pole aega meigiga vaeva näha, kuid igatsed dramaatilisemat pilku, siis siin on kolm lihtsat trikki, kuidas see saavutada!

1. Kasuta primer’it. Ripsmetele mõeldud primer’id mitte ainult ei toida karvakesi ning ei soodusta nende kasvu, vaid ka aitavad koheselt pilku rõhutada. Selleks kanna kõigepealt primer ripsmetele ning jälgi, et iga karvake saaks kaetud. Seejärel kata ripsmed tušiga. Tulemus on õhuline ja lisab pilgule salapära, teab AOL Lifestyle.

2. Proovi silmapliiatsit. Kui sa kannad silmapliiatsit ripsmepiirile või isegi alumisele siselaule, rõhutab see ripsmepiiri tunduvalt. Sobivaim on veekindel silmapliiats ning jälgi, et see oleks samas toonis, mis su ripsmetušš.

3. Puuderda. Lõputute ripsmete saavutamiseks ei ole lihtsamat trikki kergest puuderdamisest. Kõigepealt kanna ripsmetele kiht tušši, seejärel puuderda ning viimistle meik teise kihi tušiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles