Uued meigitrendid: heida kõrvale huuled või loobu ripsmetest!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakirja Anne & Stiil veebruarinumbrist selgub, et meigifirma M.A.C. soovitab sel aastal unustada laitmatud puudrikihid ning kasutada peitepulka ja kerget puuderkreemi vaid seal, kus seda tõesti vaja on, et säiliksid naha loomulik faktuur ja toon.

Uuel hooajal julgustatakse huultele või silmadele julgeid värve lisama, kuid tugev meigipõhi imeks tulemusest kogu moodsuse välja.

Lisaks ütleb jumestuskunstnik Gordon Espinet, et hooaja ülbeima look’i garanteerib armsale ja ilusale lisatud mässumeelsus - näiteks jäta ripsmed või huuled värvimata. Huulepalsam on siiski lubatud, nagu ka ripsmete koolutamine.

Jumestaja Terry Barberi sõnul on meigi moderniseerimise võti ka kulmudega mängimine - neid pleegitatakse, tõmmatakse geeliga üle, neile lisatakse volüümi jne.

Samuti tasub naturaalsele meigile põnevust lisada, rõhutades põsesarnasid, silmalauge ja kulme. Ka põsepuna on taas moes - katseta soojemaid virsikulisi ja vasekarva toone.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles